Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj problémás barátai? Agybajt kapok!
Férjem gyerekkorától kezdve egy elég lezüllött alkoholista, de szerintem azóta ráadásul drogos bagázshoz tartozott.
Felnőtt, jöttem én, a férjem inkább velem foglalkozott, mint velük - pedig többször én kértem, hogy menjen át hozzájuk -, a barátai megsértődtek, jött a szöveg a hátam mögött, hogy én fordítom ellenük, holott egy szót nem szóltam.
Többször átvágták, majd végül meg is lopták, amikor kikérte magának, bezárták és megfenyegették - itt is megkapta többek között, hogy miattam ment tönkre a nagy barátság :)
Ez volt az első és utolsó eset, hogy beleugattam a dologba, és akkor végre ott is hagyta őket.
Évekig nyugtunk volt, talált magához illő, normális társaságot, de ezek megint előkerültek. Közülük egyedül a férjem vitte valamire, természetesen bele akarták rángatni valami kétes üzletbe, hál' Istennek ezt átlátta, lekoptatta őket.
Két év telt el csendben, de megint itt vannak!
Addig hívogatták, míg a férjem beadta a derekát egy találkozóra.
Már most görcsben áll a gyomrom, mi a fenét akarnak tőle már megint. Egyáltalán nem bízom bennük, a férjem naiv, még csak az kell, hogy rávegyék valami hülyeségre.
Nem tudom, ilyenkor mi a teendő, mert sosem szoktam beleszólni a dolgaiba, oda megy, ahová akar, azzal akivel akar, de ezt én most nagyon nem szeretném.
Nektek van már ilyen tapasztalatotok? Ilyenkor mi a helyes?
Azért csak megkopik az a nagy barátság, voltak évek nélkülük, meg most is két év.
Elég durva eseményeket írsz, a férjed akármilyen naiv, de csak tanult belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!