Szerintetek problémás?
Figyelt kérdés
Szerintetek problémás,hogy a 14 éves unokatestvérem egy 20 éves fiúval jár?2014. aug. 31. 21:52
1/12 anonim válasza:
Igen, nem valók egymáshoz életkor és elvárás miatti különbségek okán.
2/12 anonim válasza:
Igen, mert egy 20 éves fiúnak már mások az igényei.
4/12 anonim válasza:
Fura, mert valószínűleg egy 20 évesnek már teljesen más élete van, mint egy középiskolát épp most kezdőnek.
De nem tartom feltétlenül problémásnak, mivel mindenki máshogy "érik". Sokan még huszonpár évesen is gyerekesek.
Én tizenévesek között is van, aki komolyabb, mint a korosztálya.
5/12 anonim válasza:
Én simán el tudok képzelni egy értelmes, külsőleg is érett lányt, egy normális 20 éves fiúval. De én a múltban élek.
6/12 anonim válasza:
hát te tényleg a múltban élsz, ez manapság inkább a beteges kategória. az én 14 éves lányomat biztos nem engedném.
híve vagyok, hogy szerezzen tapasztalatot a gyerek, de nem egy 20 évessel, mert az már többet akar, mint ami egy 14 éves lánynak való.
7/12 anonim válasza:
Elvileg passzolhatnak, de ez egy elég problémás korkülönbség... Az egyik még gyerek, a másik felnőtt, ráadásul fiatal fiú, akinek tipikusan szexuális igényei vannak... Sokmindent el lehet képzelni, de hogy az emberek zöme ezt sehogyse tartja jónak, az biztos és azt kell mondjam, van is rá okuk. Látatlanban nem ítélném el őket, nem szoktam, de akkor is igen kényes a helyzet.
8/12 anonim válasza:
Tehát egy 8, jobbik esetben 9. osztályos kislány egy 20 éves egyetemista/dolgozó férfival jár. Aha reális, ahogy ott áll az általános iskola kapujában és izgatottan várja. Ilyen korban még probléma. Viszont pár év múlva még működhetne is.
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak:unokatesóm most 9.-es,a fiú végzős gimis
2014. szept. 1. 12:48
10/12 anonim válasza:
Látjátok, hiszen még mindkettő gimnazista, hiába a korkülönbség. Nálunk már elsőben a szép lányok a végzős fiúkkal jártak, pedig nem egy rossz hírű gimnázium volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!