Milyen egy problémás anya a gyerekeivel szemben? Kortól függetlenűl értem! Viselkedésben hogyan nyílvánul meg?
Úgy értem úgy ahogy vannak problémás gyerekek úgy vannak problémás szülők is.Ez hogyan nyílvánul meg ha mondjuk a gyerek már akár felnőtt?
Elutasító,követelőző,múltat felhánytorgató,bűntudat keltő?Vagy miben nyílvánul ez meg?
Pl.: "Nem kellett volna megszülni téged, a fiatalságomat vetted el!", vagy: "Ne nevezz többet anyádnak!", esetleg: "Fogd be a szád, az én s*ggemből rángattak ki téged!", stb.
Nekem ilyeneket mondott anyám.
Ez nagyon durva,Kedves Első!:( Ez még Nekem is fájt...
A kérdésre válaszolva meg azt tudom mondani,hogy tudjuk milyen egy "normális anya", egy példakép és ha ettől eltérő viselkedések vannak (mint ami a normális),akkor az már problémás.Tehát szerintem első példánál enyhébb (abnormális) viselkedésformák is minősíthetők problémásnak.
Első vagyok.
Igen, elég rossz volt, de szerencsére apukám nevelt fel.
Amúgy én is azt gondolom, hogy már ennél jóval enyhébb dolog is lehet "problematikus"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!