Mit csináljak a 3 éves öcsémmel, ha Németországban lakunk, neki nincs ovi, barátai sem nagyon, mert még nem beszél németül, és egésznap engem nyaggat, hogy játszunk?
Vannak olyan közösségek, amik gyerekeknek arra szerveződtek, hogy megtanulják a nyelvet. Direkt külföldieknek van, a németek egy szervezetten csinálják.
Oda el kell vinni, és semmi idő alatt megtanulja a németet. Ilyen korban még elképesztő gyorsan megy, viszont kifejezetten ártotok neki, ha most ezt nem teszitek meg, mert akkor nagyon megnehezítitek a dolgát.
Születiek dolgoznak? Mondd meg nekik,hogy nem vagy 0-24es babysitter.
Persze foglalkozz vele, de neked is van életed, az öcsédet oldják meg ők.
Köszi a válaszokat! Igen, most a nap nagyrészében kettesben vagyunk, édesanyánk iskolába, utána pedig dolgozni jár. Most a nyáron nincsen neki ovi, ezért én vigyázok rá. Biciklizni, kacsát etetni szoktam vinni, valamiért anyukánk viszi mindig játszótérre. Most pár napja esik az eső egésznap, de majd holnap már remélem, el tudom vinni oda is:)
Mindjárt utánanézek ezeknek a gyermekeknek való közösségeknek is. Még egyszer köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!