Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 6 és fél év együttjárás után ideje összehásasodni, akkor is ha a pár még fiatal 23/24 és a lány még kicsit várna de igazából csak a kor miatt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 09:55
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, mikor van itt az ideje. De a "kor" miatt csak egy gyenge kifogás.
2/12 anonim válasza:
Hat év nagyon hosszú idő, nekem egy ilyen hosszú kapcsolatban már lenne igényem arra, hogy megfogalmazzuk, mit akarunk egymástól hosszútávon. Szerintem teljesen érthető, ha valaki 23-24 évesen még fiatalnak érzi magát a házassághoz, de egy 6 éves párkapcsolatban ilyenkor már az eljegyzésnek fel kéne merülnie. Nem kell rögtön összeházasodni, lehet jegyben járni egy ideig, de máris magasabb szintre lépett a kapcsolat vele.
3/12 anonim válasza:
Akkor van itt az 'ideje', amikor Ti úgy érzitek.
Csak a kor miatt? Ilyet sem hallottam még, de tényleg olyan, mintha kifogás lenne, mindegy, hogy milyen, csak ne kelljen házasodni. :) Remélem, hogy azért nem így van...
4/12 anonim válasza:
Osztálytalin ezen rinyált minden csaj... Sose értettem ezt.
5/12 anonim válasza:
Hogy merülhet fel egy kapcsolatban egyáltalán az hogy valamit kell, valamit illik... nem. Azt kell, azt illik amit ti akartok, gondoltok. Miért érdekel ezzel kapcsolatban mások véleménye?
6/12 anonim válasza:
Ha csak egyutt jaras akkor nem
Laktatok egyutt mar ?
Elobb minimum egy evig eljetek egyutt
Akkor jobban kiderul h megy e vagy sem
7/12 A kérdező kommentje:
Együtt élünk már 4 éve... megkérte a kezem januárban, igent mondtam, de a lagzival még várnék
2016. júl. 24. 12:26
8/12 Bence_ válasza:
Inkább azt vizsgáld magadban, hogy miért vársz?
9/12 anonim válasza:
Így van , bennem is felmerült: miért vársz? Mitől félsz? Mivel lesz jobb 1 év múlva házasodni?
Ezekre add meg a választ!Elsősorban magadnak, de ide is írhatod!
Ha ő az igazi, én repülnék a karjaiba, és igen, boldogan kimondanám az igent!
10/12 A kérdező kommentje:
Mert olyan fiatalok vagyunk még a házassághoz, szinte még gyerekfejjel gondolkodunk, életünk tavaszán járunk még és szerintem, jobb lenne előbb tapasztalatot gyűjtenünk az életről és a világ dolgairól, mielőtt ilyen nagy elhatározásra szánjuk magunkat
2016. júl. 25. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!