Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szabadidejében videójátékozik, mit tegyek?
Én is megértelek.
Számomra nem párkapcsolat az, ahol csak egymás mellett élünk, és 2-3 havonta egyszer van programunk.
Oké, játsszon, foglalkozzon a hobbijával, de ha nem képes rám szánni a szabadidejének a felét, akkor el kell köszönnöm tőle.
Én nem tudnék egy olyan emberrel élni, aki még azon az egyetlen közös időtöltésen is a telefonját nyomkodja.
Számomra az a közös program, ahol egymással foglalkozunk valamilyen formában. És lehet önzőnek nevezni, de nem, nem lenne elég 2-3 havonta egy ilyen alkalom.
Én élettársat szeretnék, nem pedig lakótársat, vagy barátot/havert.
Így hidegülnek el az emberek egymástól. Hogy az összeköltözés után csökken a ténylegesen! egymásra szánt idő, mert "úgyis mindig együtt vagyunk".
Holott ez nem igaz, az hogy egy légtérben/lakásban vagyunk, nem jelenti azt, hogy minőségi időt töltünk együtt, ami fenntartja a kapcsolatot.
Szóval elköszönnék tőle.
Ez hosszú távon csak rosszabb lesz. Beszéld meg vele,hogy ez neked nem jó, változtasson.Ha nem hajlandó vagy elfogadod így, vagy továbblépsz.
Sajnos tapasztalat.A férjem is állandóan játszott munka után, sokszor éjszakába nyúlóan.Mikor kértem, sírtam, akkor lecsökkentette, de sajnos hamarosan visszatért a játékhoz.Már van gyermekünk,nem változott semmi.Vannak hármasban közös programok úgy,hogy ő leül egy padra, vagy az autóban marad és nyomkodja a telefonját vagy a tabletet.Ez már függőség.Válni készülök.
Szenvedélybeteg, szenvedélye a játék, ahogyan manapság egyre több embernek.
Olvasd el Philipp Zimbardo: Nincs kapcsolat. Hová tüntek a férfiak? c könyvét, részletesen leírja, hogy tesz tönkre főleg férfiakat a játékszenvedély.
Nagyon nehéz kigyógyulni belőle, elvonókúra kellene neki, kicsi az esély arra, hogy ésszel felméri, mennyire tönkremennek így az emberi kapcsolatai és magától ellenáll a játéknak.
Én elbeszélgetnék vele és javasolnám, hogy keressünk egy pszichológust, ha masszívan ellenáll, akkor keresnék egy olyan férfit (bár egyre nehezebb találni), aki a való életben akar élni és nem egy virtuális , 2 dimenziós világban.
Szerintem játék függő. Kezeltetni kellene, vagy legalábbis felismertetni vele, hogy vissza kell fognia magát.
Illetve szerintem nem törődik veled, ill. a kapcsolatotokkal annyit, mint amennyit kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!