Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szabadidejében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szabadidejében videójátékozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, Ő 36, én 28 éves. 7 napból 4 nap dolgozik, de akkor 10-12 órákat. Eddig is tudtam hogy szeret játszani, de manapság szinte minden szabadnapját azzal tölti, vagy kimegy a WC-re, eszik, fürdik, alszik. 2-3 havonta szoktunk elmenni valahova, ott is nyomkodja a telefonját, olyankor rászólok, elrakja, majd 10 perc múlva megint előveszi. Amúgy szeretem, Ő is szeret, hetente vesz nekem dolgokat (csoki, virág), van hogy a reggelit ágyba viszi, de ha ki is mozdul a számítógép elől, a haverjaival megy el ugyanazt csinálni a BarCraft-ba

2016. júl. 22. 13:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Én megértelek maximálisan, mert ez így nem egy tartalmas párkapcsolat.

Én férfi vagyok és van igényem közös dolgokra. Ilyenkor szinte minden héten elmegyünk strandra, meglátogatjuk ezt, vagy azt, ha van a közelben elmegyünk koncertre, átjön valaki ismerős, főz valamelyikünk valami komolyabbat csak úgy otthon, közben beszélgetünk, megiszunk egy pohár bort, meg csinálunk dolgokat a ház körül, most épp kocsibeállót építünk, kertészkedünk, lenyírjuk a füvet, enni adunk az állatainknak... egyszerű dolgok ezek, igen gyakran együtt csináljuk. Amúgy unalmas lenne, de attól mégis csak jók ezek, mert a feleségem egy bomba nő, emellett lehet beszélgetni is vele, hülyéskedünk, ugratjuk egymást.

Most belegondolok, hogy minden helyett az lenne hogy én rácuppanok a gépre amikor csak lehet... hát nem cserélném erre az életem.

Próbáld meg egy-egy program erejéig kizökkenteni, egy pizzára csak elmegy veled, vagy strandra, moziba... valami csak érdekli még a játék előtti időkből amikre emlékszik :)

2016. júl. 22. 14:09
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
ebből lejön hogy már nemérdekled sajnos.ez a kapcsolat kifulladt.vége.nem fog változni.
2016. júl. 22. 14:11
 13/27 anonim ***** válasza:
14%
Ne legyél önző és örülj hogy nem 20 éves lányokon éli ki a játékszenvedélyét.
2016. júl. 22. 14:12
 14/27 anonim ***** válasza:
39%
Közös programjaitok milyen gyakran vannak? Játsz vele te is, hátha megtetszik. Én ezért nem piszkálnám, én is rá tudok kattanni játékokra, ezért megértem a férjed. Ha van szex, közös programok, és normális veled, akkor nyugodtan töltse azzal a szabadidejét, amivel szeretné. 25/N
2016. júl. 22. 14:29
 15/27 Fke ***** válasza:
19%
Mond neki, hogy váljatok el mert láthatólag te nem tudsz boldog lenni mindegy mit csinál.
2016. júl. 22. 14:58
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna, ha ez nem a közös programok rovására menne, én is szeretek játszani felnőtt nő létemre. Persze, ha a közös programok rovására megy, az már nem jó, és azt beszéljétek meg, de ha meg tudjátok oldani ezt a részét, akkor azért hagyd meg neki ezt a hobbit. Normális mértékben egyáltalán nem káros, némelyik még fejleszt is.
2016. júl. 22. 15:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
OMFG! Minek mentél hozzá? Ráadásul 23 évesen. Te jó ég!
2016. júl. 22. 15:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyezzetek meg, hogy mindenkinek legyen énideje, amikor Ő is és Te is elvagytok külön,ezen kívül közös programon ne vegye elő a telóját hogy játsszon, mert udvariatlan és sértő dolog.
2016. júl. 22. 15:27
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Istenem, de jó, hogy már megint szegény férjet kell békén hagyni, meg neki ez jáááár. Mert ha a feleség csinálná ugyanezt, akkor persze menne az anyázás, hogy lusta dög, nem csinál semmit otthon, ami a dolga lenne. Nem értitek a lényeget???Egy felnőtt férfi ne játsszon már gyereknek való játékkal. Ha gyerek lesz, akkor mi lesz? Majd ölbeveszi a babát, aztán játszik tovább? A feleség, meg pattogjon, mint a nikkelbolha? Ha nektek ez a férfi, akkor egészségetekre...nekem inkább tűnik egy nagyranőtt gyereknek. Csak akkor meg nem kell elvenni egy nőt, hanem anyucinál lehet nyomkodni a gombokat 5
2016. júl. 22. 15:32
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

bocs, elküldtem véletlenül. Szóval nyomkodhatja a gombokat anyucinál 50 évesen is. Ehhez nem kell család.

Maximálisan megértelek kérdező. Annyit tudsz tenni, hogy letojod a férjed igényeit innentől. Nincs főzés, mosás. Ha akar enni, és tiszta ruhát, főzzön és mosson magára.

2016. júl. 22. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!