Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szabadidejében videójátékozik, mit tegyek?
Én megértelek maximálisan, mert ez így nem egy tartalmas párkapcsolat.
Én férfi vagyok és van igényem közös dolgokra. Ilyenkor szinte minden héten elmegyünk strandra, meglátogatjuk ezt, vagy azt, ha van a közelben elmegyünk koncertre, átjön valaki ismerős, főz valamelyikünk valami komolyabbat csak úgy otthon, közben beszélgetünk, megiszunk egy pohár bort, meg csinálunk dolgokat a ház körül, most épp kocsibeállót építünk, kertészkedünk, lenyírjuk a füvet, enni adunk az állatainknak... egyszerű dolgok ezek, igen gyakran együtt csináljuk. Amúgy unalmas lenne, de attól mégis csak jók ezek, mert a feleségem egy bomba nő, emellett lehet beszélgetni is vele, hülyéskedünk, ugratjuk egymást.
Most belegondolok, hogy minden helyett az lenne hogy én rácuppanok a gépre amikor csak lehet... hát nem cserélném erre az életem.
Próbáld meg egy-egy program erejéig kizökkenteni, egy pizzára csak elmegy veled, vagy strandra, moziba... valami csak érdekli még a játék előtti időkből amikre emlékszik :)
bocs, elküldtem véletlenül. Szóval nyomkodhatja a gombokat anyucinál 50 évesen is. Ehhez nem kell család.
Maximálisan megértelek kérdező. Annyit tudsz tenni, hogy letojod a férjed igényeit innentől. Nincs főzés, mosás. Ha akar enni, és tiszta ruhát, főzzön és mosson magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!