Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett megtalálni az igazit és férjhez menni?
mondjuk 28-as azért elárulhatná, hogy a barátnői hol ismerkednek, és hol találkoznak a csak szexre hajtó férfiakkal, mert én lassan kezdek kifogyni az ismerkedési hely ötleteimből, mindenhol van olyan nőkkel találkozom, akik nem függetlenek (ez mondjuk úgy veszem észre sok nőt nem zavar), vagy olyanokkal, akik nem akarnak ismerkedni.
Egy pár új hely jól jönne :)
Inkább úgy mondjuk -ez férfiakra és nőkre is igaz-, hogy egyszerre vezérlik őket a félelmeik és az önzőségük.
Nem hiszem, hogy ez önmagában hedonizmus, bár lehet, hogy naiv vagyok, de szeretem azt gondolni, hogy ezzel a bulizzunk, dugjunk, élvezzük az életet dologgal valójában csak a saját nyomoruk akarják leplezni, és rettegnek attól, hogy közel kerüljenek valakihez, hogy elköteleződjenek, mert ennek esetleg fájdalom lesz a vége.
Aztán egy idő után mindenki szépen feladja, hazamegy, a férfiak mit'tom én söröznek, focit néznek, meg számítógépen játszanak, a nők meg a barátnőkkel tárgyalják ki, hogy minden pasi szemét.
28-as vagyok
Hol ismerkednek? Páran próbálták az internetes társkeresőket, kettőnek onnan volt a hosszabb kapcsolata. Járnak bárokba, van amelyik diszkóba is, edzőteremben, könyvtárban, könyvesboltban, koncerteken fordulnak meg, bowlingozás, biliárd, ilyenek. Utcán is le szokták szólítani őket néha.
Amúgy a netes társkeresőt sem kell leírni pár rossz tapasztalat miatt. Nekem is voltak rossz tapasztalataim IS, ugyanakkor egy ilyen oldalon ismertem meg a férjemet, mikor 24 éves voltam, ő 21-et töltötte. Mi pl 1,5 év után házasodtunk. Ő is ugyanúgy házasságban akart élni ahogy én is, és mindketten komolyan gondoltuk a kapcsolatunkat.
Az előző párom neten találtam meg, tehát nem írom le, most viszont nem tudom már eldönteni, hogy én öregedtem meg, vagy a társkeresés változott, de egy biztos, felmentem netes társkeresőre, és kb 30%-a a nőknek már akkor is fent volt, amikor én vagy 6-7 éve leiratkoztam...
Ez azért szerintem sokat elmond az egészről.
Szórakozó helyekre nem járok, vagy ha igen, akkor társasággal, de ott szerintem tényleg max egy éjszakás kapcsolatra lehet ismerkedni. Viszont úgy tűnik még sincs veszve minden, könyvtárba pl én is járok, igaz ott általában csak egyetemistákba futok :)
Köszönöm a választ!
Én sem mostanság ismertem meg a férjem társkeresőn, több mint 6 éve volt, és anno csak 6 hónap kellett hozzá (nekem). Ő csak 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk.
Nem tudom mitől függ el igazság szerint. Ő azt mondja, a korabeli lányok csak szexet akartak, míg ő komolyat szeretett volna, ezért is írt rám, annak ellenére, hogy picit idősebb vagyok nőként nála.
Előtte sok hülyével összehozott a sors, voltak akikkel a randiig sem jutottam el, mert egyszerűen annyira hamar kiderült, hogy nem illenek hozzám, hogy találkozni sem volt értelme.
Én is kaptam sok csak szex típusú, nős vagyok szeretőt keresek típusú üzeneteket is. Azokra nem nagyon válaszoltam mert az első pár alkalommal megkaptam a hülye qurva és hasonló jelzőket...De az ilyeneket eleve kizártam.
Annyi biztos, hogy kitartónak kell lenni. Én pl soha nem is ismerkedtem máshogy, csak neten keresztül, elég félénk voltam mindig.
(28-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!