Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 felett megtalálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett megtalálni az igazit és férjhez menni?

Figyelt kérdés
Volt olyan köztetek, aki 30 éves kora után találta meg az igazit és ment férjhez?

#házasság #30 felett férjhez menés
2016. júl. 15. 21:31
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Remélem lehetséges.Én is az igazit keresem és jócskán elmúltam már 30.

F

2016. júl. 15. 21:42
 2/38 A kérdező kommentje:
Miért mennyi idős vagy? A férfiaknak azért más a helyzet :)
2016. júl. 15. 21:48
 3/38 anonim ***** válasza:
28%
ez a kérdés a nőkhöz szól nemde?
2016. júl. 15. 22:01
 4/38 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sajna nincs ilyen ismerősöm!

A karrierista barátnőim nem maradnak meg egy pasinál max. 2-3évig. Nem tudnak alkalmazkodni és nem is akarnak. Oké persze ez nem mindenkire igaz. Van olyan bnőm, aki nagyon vágyik a szerelemre és sajna túl sokat ad magából, ami elriasztja a pasikat.

Az is igaz, hogy a 30 feletti férfiismerőseimmel sem jobb a helyzet. Talán egy másik bnőmet (32éves) majd feleségül kéri a fickó,akivel 10 éve együtt van( 39) de az is lehet hogy nem...

Viszont az is érdekes, hogy ezeknek a csajoknak és pasiknak nagyon magasak az elvárásaik,és nem azt mondom, hogy adják lejjebb, vagy érjék be kevesebbel, csak azt hogy legyenek reálisak, toleránsabbak, kompromisszumkészek.

Egy példa:

Van egy 32 éves barátnőm, mindig sikeres volt a férfiaknál, a munkájában, a magánéletében. Egyszer csak azt vettük észre, hogy mindig egyre többre és többre vágyott. Listákat írt, hogy milyen férfit szeretne. Ilyen pontokból állt:

- legyen jól menő ügyvéd vagy orvos, esetleg mérnök

- kettőnk fizetése legyen összesen 1,4 millió forint minimum.

- kertes ház Budapest legszebb környékén

- legyen sportos, izmos, 190centi magas, fekete hajú, kék szemű, ne legyen tetoválása,

-legyen modorált, udvarias

- legyen rosszfiú, demégis egy bújos macika

- Hawaii-i vagy marokkói álomnyaralás minden évben

- ha wellnesezni megyünk, akkor csak 5csillagosba, semmi balaton vagy velencei tó

-nyaraló tokajban

-legyen jó az ágyban

Olyasféle értékek, mint pl hűség, vagy az őszinteség, önzetlenség, nagyvonalúság, tisztelet, becsület stb, szóba se jött. Legyen pénze és nézzen ki valahogy, ennyi...

Namost. Kb. 25 éves korától egészen máig családos gazdag férfiak társaságát keresi, nem zavarja ha megalázzák, kihasználják, vagy hogy hülyítik ezek a pasik. Emlékszem hogy mikor buliztunk vagy osztálytalálkozókon voltunk, akkor a legtöbb jó pasi, kedves pasi, olyanok akik ugyan nem kerestek havi 600ezret, de körülzsoingták, udvaroltaknekiés állítom azóta feleség lenne, olyan férfiak akik a csillagokat lehozták volna neki. De nem. Ő 32-33 évesen mégmindig vár a nagy őre, aki elhagyja érte a nejét, vagy aki nőtlen és majd jön a jó élet. Erre kb 0 az esélye.

Szóval azokat az elvárásokat kéne lentebbadni, ésmegállapodni egy ember mellett,aki a te hülyeségeidet,stikjeidet is elfogadja,és te is az övéit. Erről szól egy kapcsolat. Megbeszélni és megoldani. Aki ebben nem partner, azt dobják, vagy ő dobja a megunt személyt.De akkor ne rinyáljon hogy nem talál normális embert!

2016. júl. 15. 22:03
 5/38 A kérdező kommentje:
Nah ez durva... én sosem írtam listát és igazából elvárásaim sincsenek ilyenek amiket te írtál.
2016. júl. 15. 22:24
 6/38 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos a hűség, jólelkűség. Sosem értettem ezeket a dolgokat,hogy ez vkinek nem fontos.
2016. júl. 15. 22:49
 7/38 anonim ***** válasza:
81%
Az exemnek gondolom össze fog jönni, mert 34 évesen kezd új életet, mivel úgy érezte, hogy még egy kicsit élni akar elköteleződés előtt :)
2016. júl. 15. 22:55
 8/38 A kérdező kommentje:
utolsó: ez elég szomorú... én örülnék neki, ha a párom megkérné a kezem de nem hiszem, hogy megkéri.. pedig én elkötelezve érzem magam .
2016. júl. 15. 23:00
 9/38 icu75 ***** válasza:
81%
Igen én 30évesen találtam meg (11évvel ezelőtt) igaz nem házasodtunk össze,de együtt élünk van közös gyerekünk. Teljesen átlagos klasszikus értékrendű becsületes,kedves párom van. Elvált férfi volt,fiatalon házasodott(18év)de nem voltak egymáshoz valók,válás lett a vége.
2016. júl. 15. 23:04
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

#4-es: ezt a típus én is ismerem.

Egy lány barátnőm például gyönyörű, intelligens, jó munkával, normális anyagi helyzettel, de 37 évesen is egy pasi szeretője, mert ő a szép szemű, gazdag herceg, akinek mellesleg van 3 gyereke, és kb 5-6 éve ígérgeti, hogy ez lesz az utolsó év, és jövőre elválik (az egészben az a durva, hogy találkoztam a sráccal, egy ilyen igazi jófiú jelleme van, az ember azt gondolná, hogy a világ legjobb családapája, aki mellesleg sportos, intelligens, jószívű, a valóság meg... asszony mellett szeretőt tart).

De a munkahelyemen is ezt tapasztalom, rengeteg 30+ nő, a teljesen átlagos kollégákról mindegyik úgy nyilatkozik, hogy azok selejtes pasik, sosem kellenének. Persze nem azt akarom mondani, hogy a kollégák közül kellene választaniuk, de ha normális, átlagos, nagyon jó munkahelyen dolgozó 30-as férfiakról így gondolkoznak, akkor vajon ki lehet a megfelelő? Mert a szomszéd irodaházban ugyanilyen férfiakat találnak, a walesi herceg meg éppen nem ér rá.

2016. júl. 15. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!