Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 felett megtalálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett megtalálni az igazit és férjhez menni?

Figyelt kérdés
Volt olyan köztetek, aki 30 éves kora után találta meg az igazit és ment férjhez?

#házasság #30 felett férjhez menés
2016. júl. 15. 21:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%
Bár a kérdés a nőkhöz szól, de ha emberbácsi mivoltomban elmondhatom a véleményem, akkor személy szerint egyre kevésbé hiszek az ilyesmiben. 32 évesen sose jött össze semmi, nem hogy az igazi, de még "nem igazi" sem, részben az én hibámból (már amennyire hibának lehet venni pl. egy betegséget), nem vagyok tökéletes, és nyilván sok mindenben hibáztam, de azért igyekeztem rendbetenni egy-két dolgot. Pedig szerettem volna családot, de ennek egyre kisebb az esélye, és már nem is nagyon tudok hinni abban, hogy bárki is meg tudna szeretni, el tudna fogadni. Mindenesetre inkább élek így, mint egy rossz kapcsolatban. Nem tudom, a nők mit éreznek, ők mennyire látják kilátástalannak a jövőjüket, mennyire érzik úgy, hogy van esélyük megtalálni az igazit. Viszont az unokatesóm már bőven 30 fölött volt, amikor férjhez ment, gyerekük is van, persze kérdés, hogy mennyire menekült bele valakinek a karjaiba, mert hogy végre jött valaki ("bárki"), akit érdekelt.
2016. júl. 15. 23:30
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
34 éves voltam mikor férjhez mentem. 36 amikor született a gyerekünk. 32 voltam amikor az előző barátom otthagyott, mondván nem tud elköteleződni. Akkor azt hittem hogy soha nem lesz férjem, gyerekem. Aztán rájöttem, hogy olyan hogy soha, nem létezik...
2016. júl. 16. 00:21
 13/38 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, mik az igényeid, miket támasztól a másik felé és te miket tudsz nyújtani.
2016. júl. 16. 04:04
 14/38 anonim ***** válasza:
70%
Köszönöm annak, aki lepontozott, ez is csak megerősített abban a hitben, hogy sok itt az idióta, aki lepontozza azt, aki nem sikersztorikat ír, vagy aki nem azt írja, amit a másik hallani szeretne. Ettől függetlenül továbbra sem fogom azt érezni, hogy a jövőben túl sok sikerélmény várna rám, és megtalálhatom az igazit, ezerszer is le lehet pontozni engem ezért, aki így tesz, az remélhetőleg elélvez erre.
2016. júl. 16. 13:30
 15/38 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló, gratulálok a babádhoz, sok mindenen keresztül mehettél..
2016. júl. 16. 14:32
 16/38 anonim ***** válasza:
92%
Mivel sok igazi van, nem lehetetlen.
2016. júl. 17. 12:29
 17/38 A kérdező kommentje:
Végül is ez is igaz utolsó :D Hallottam egyszer olyat, hogy nem csak egyetlen ember úgymond az igazi.
2016. júl. 17. 14:34
 18/38 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer? :D
2016. júl. 17. 14:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm tavaly ment férjhez,már babát vár,36 éves.Szóval nem lehetelen :)Ja és három éve ismerkedtek meg a férjével(szóval már bőven 30 felett volt),ráadásul neten.
2016. júl. 17. 17:29
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lehetetlen, de osztom azok véleményét, akik szerint a 30asok (férfiak és nők is) sokszor menekülnek inkább egykapcolatba, mint szembenéznének önmagukkal és a hatalmas igényeikkel.

A legtöbb ember nem mer tükörbe nézni, analizálni önmagát, a saját maga valóját, az énjét, hanem a külcsín és valamiféle alternatív valóságban játszódó világot képzel el magának és az neki a legfontosabb.

Felszínesek az emberek. Sajnos.

Szóval nem lehetetlen, mert aki azt mondja az sem reális, de a kompromisszumkészségnek alapvető emberi erénynek kéne lennie. Mamár pedig ez egyre ritkább, inkább eldobom mint megjavítom, megunom, stb.

Egoista, öntelt emberek vannak mindenfele, aki azonnal tiplizik ha valami neki nem tetszik.

Ha pedig mégis bekötik a fejem, az se baj, ha jön az igazi(??) el tudok válni, és talán 3-4 válás után elgondolkodok mi velem a baj...

Szóvallégy önmagad, ne játszdmeg magad, szeresd magad, légy pozitív, keresd a jót és a szépet. Ha pedig falakba ütközöl, tarts ki, oldmeg, és légy boldog!

2016. júl. 17. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!