Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi rájön hogy a gyerek akit nevelt nem az övé (esélyesen mert a nő megcsalta), akkor ott hagyhatja őket a fenébe úgy hogy nem kell gyerektartást fizetni?
10:
Na ilyenkor érzem hogy inkább lelépnék a fenébe Magyarországról olyan messzire, ahol már nem követelhetnek gyerektartást. Ez a történet undort kelt bennem, amit leírtál. Szomorú hogy létezhet ilyen
Köszi a választ!
# 10/11
Egyáltalán nem biztos, hogy anyu félrelépett.... Lehetett az ő bármelyik felmenője. Nem 100%, hogy egyből a gyereken kijön a fekete bőrszín, lehet hogy a kicsi nagymamája volt kalandos, csak az ő gyerekén még nem jött elő, de a következő generáción már igen. Volt ilyen az én ismerősi körömben is, elég kellemetlen....
12.
Igen, lehet ilyen, de azért nézzük az arányokat is.
Ha fehér párnál néger gyerek születik, akkor azért 10-ből 9-szer az azért van, mert a nőci néger fa sszal kú rt félre.
Hogyan és mikor jöttél rá arra, hogy a feleséged megcsalt?
És miért vagy benne olyan biztos, hogy nem te vagy az apa? Talán nem voltál együtt vele akkoriban? Attól, hogy esetleg megcsalt, még simán lehetsz te a gyerek apja. Ne a kicsivel szúrj ki azért, mert az anya ilyen.
Nekem fura, hogy 3-6 évig fel sem merült benned a dolog, most meg hirtelen el akarsz tűnni a gyerek életéből, és a gyerektartás a legnagyobb problémád, nem a fiad lelki világa.
14:
DNS-vizsgálat az anya tudta nélkül. Állítólag elég biztos a dolog :)
Kemenyszivu vagy gonosz es nem szereted azt a gyereket
Tudod miert mondom ? Mert 2 nevelt gyerekunk van nem verunk nem dns mas szulte mas nemzette mas nem tudta felnevelni.
Harom sajat melle elfertek szeretjuk oket soha nem ereztem nem a mi verunk soha nem szamitott sot jobban vigyaztam ra hiszen felelosseg mas gyereket nevelni.
Neked ennyit szamit az a par ml tied vagy sem ?
Szeretettel vartad ot szeretted babakent es most is ez tesz apava nem a bio orokitoanyagod.
Kemény szívű az asszony, hogy félrekufircolt, és átverte a párját. Aztán átverte a gyereket is (érdekes, ez miért nem merült fel?).
Mindenkinek joga van a saját gyerekhez, senkinek sem kötelező szeretnie egy kakukkfiókát.
Nekem van fogadott gyerekem is meg vér szerinti is. Attól vagyok az apja, hogy én keltem fel hozzá éjjel, én vittem orvoshoz, én vittem a játszótérre én pelenkáztam, stb.
Értem azért, hogy egy ilyen megcsalós sztori másmilyen - de azt én se értem, hogy ez miért most kérdés, miért nem a születésekor?
Amennyire a jogot ismerem, elég nehéz a férjnek az apaság alól kibújni, de biztos nem leheleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!