Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány évesen jutottatok el oda, amikor már szerettetek volna olyan lányt találni, akivel közös jövőt terveznétek?
7 év depresszió után 21 évesen...
23F
Így születtem, sosem akartam mást.
24
28-29 évesen.
Addig élveztem az életet. Próbálgattam hogy külsőre-belsőre milyen lányok jönnek be és milyen nőkkel a legjobb lennem. Voltak amúgy fél-1 éves kapcsolataim is, de amikor beléptem ezekbe akkor is tudtam már hogy nem azok a lányok lesznek életem szerelmei. Ugyanígy a szexet is próbálgattam hogy milyen fajta lánnyal a legjobb nyilván.
Nem akarom senkire ráerőltetni az akaratom, de én azt tanácsolnám minden férfinak hogy olyan 27-32 éves koráig csak gyűjtse a tapasztalatokat (mind kapcsolatokban, mind szexben, lehetőleg minél több nővel) és csak aztán akarjon megállapodni, családot és gyerekeket összehozni. Akkorra már lesz annyi tapasztalata hogy esélyesebben tudja mit akar
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!