Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan hogy két embert szerettetek egyszerre?
Itt valami sántit!
A jelemleginél tudod jobbat nem találnál, mégis gondolkozol az exxel milyen lenne?
Igen!
De én meg is éltem párhuzamosan. Korábban nem hittem, hogy ilyen létezik. Aztán persze választottam, és nem lehet okom panaszra, de azért eszembe jut, hogy milyen lehetett volna azzal, aki végül ment. Szerintem ez normális, nincs ezzel semmi baj, az emberi természet ilyen. Majd elhalványul, nálam is erősebb volt ez az érzés szülés után, a hormonok dolgoznak:)
Detto ebben a szituban vagyok.
Nekem egy beteljesületlen szerelem volt a házasságom előtt. Több éven át szerettem viszonzatlanul egy férfit, aki néha-néha ámított. Lehetett volna közöttünk valami, de igazából ő sosem volt sosem korrekt, és így nem akartam semmit sem tőle. Sajnos ő ugyanabban a városban lakik ahol mi, sőt még a szüleimmel egy utcában is. Gyakran látom...
Én is szeretem a férjem, de másképp. Úgy gondolom, hogy elsöprő szerelem igazán, csak egyszer van az életben. De lehet rosszul gondolom.
Nagyon sokszor álmodom róla, és olyan mély érzések törnek fel nagyon mélyről, ami engem is felkavar.
De jobb minden úgy ahogy van. Boldog vagyok a férjemmel, és nem cserélném le senkire sem.
ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!