Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, házaspárok mikor vállaltatok babát? Akkor amikor szerettetek volna vagy egyéb dolgok miatt várni kellett még vele éveket? Mik voltak ezek?
Köszi 1-es a választ.:)
Nálatok ez hogy volt pontosan? Tudsz részleteket írni?
Albérletben laktatok? Gyerekvállalás után mennyire rá lett meg a lakás? Ha nem vagyok indiszkrét még egy fontos kérdés... Gyerek mellett mennyiből éltetek havi szinten?
Na, hat mi szepen felallitottunk egy 5 eves tervet a parommal es annak a vegere terveztuk a babat. Aztan a kapcsolat kezdett kicsit hullamvolgybe kerulni, m mar jodolgunkban nem tudtunk mit csinalni. Tipikusan az az eset, amikor "ha nincs problema, akkor csinalunk magunknak..." szoval igazabol semmi gond nem volt a kapcsolattal, sot! de vmi megis hianyzott. Nem jottunk ra, h mi. aztan a lurkok kozbeszoltak, ugyanis nem tervezetten estem teherbe, raadasul ikrekkel. Eloszor nagy panik volt, h "uristen, mi lesz az 5 eves tervunkkel..." stb. Aztan bebizonyosodott, h ez hianyzott nekunk. Vegulis mindketten 30 folott vagyunk mar, sot! Es a gond az volt, h eltuk a huszonevesek eletet, amibol mar eleg volt, csak erre mi nem jottunk ra.
Persze, haz nekunk sem volt, csak most lett. De nem zavarnak be az ikrek egyaltalan. Es imadjuk oket, a kapcsolatunk pedig jobb, mint valaha. Es nem a gyerekek tartanak ossze minket, m ugyanugy mukodik a ferfi-noi oldal is, mint a ferj-feleseg oldal. :) Szoval megtanultam, h neha nagyon megtervezni sem jo a dolgokat. :)
Köszi kedves 6-os, akkor szerencsések vagytok, hogy lakás és autótok már van. Nagy előnyben vagytok hozzánk képest. Egy munkát meg már nem olyan nehéz találni.
Egyébként olyan már nincs a mai világban, hogy biztos munkahely.:/ Szerintem ha már 1-2 éve dolgozol valahol, akkor utána simán bele lehet vágni a gyerekvállalásba.
Mi eleve későbbre terveztünk (30-33 közé az elsőt), így nem kellett várni, addigra adott volt minden (felépült a házunk, volt 2 autó és jó munkánk). El sem tudom képzelni milyen rossz lehet az, ahol már szeretnétek, de a körülmények még nem adottak... :(
Mégis azt tanácsolom, hogy tarts ki, mert annál jobb érzés nincs, amikor TUDOD hogy jó körülmények közé érkezik a kicsi és mindent megteremtettél neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!