Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hivatalos fizetésem összegét hazaadom, miért akar a feleségem a másodállásomból származó jövedelmemből is?
Előfordul, hogy a másodállásommal a hivatalos fizetésem többszörösét keresem meg.
Megmondtam a feleségemnek, hogy abbahagyom a másodállást ha az abból származó jövedelemből is szeretne.
Feleségem dolgozik, ő is keres.
Mégis miért van még veled ez a nő?
Övé a ház, te csak használod.
Ő keres havi 120-150-et, ez nálunk a rezsire és a kajára elég, te még ennyit sem adsz bele a közösbe. Ezek után pedig azon duzzogsz, hogy a szabadidődben keresett pénzt miért kell beletenni a közös kasszába?
Ez a nő a szabadidejében mos, főz, takarít, és gyakorlatilag eltart téged. És még szex sincs, mert neked úgy jó. (még azt is el tudom képzelni, hogy van más, akivel van).
A helyében már kivágtalak volna, mint macskát....
Remélem gyerek még nincs.
Igazán sajnálom.
Nem gondoltam volna, főleg nem a vitt a némber mindent megjegyzésből, hogy ez egy gyászoló özvegyember...
(én meg árva vagyok) - a hozzászólásom azért marad, ahogy volt. Azt te honnan vágod, hogy aki itt hozzászól, milyen nemű?
És akármilyen nemű a hozzászóló, a kérdező egy élősködő öves - az az ő saját helyzetképéből derül ki
A kérdező nem házasságban él a nejével,hanem albérletben!
Ennyi! Nem kellenek ide a nőgyűlölő kommentek.A kérdésre sem válaszol mire költi azt a pénzt,és ha szex sincs,meg normális házasság sem,akkor egyértelmű,hogy van valakije.De ez esetben miért nem válik? És akkor viheti az egész fizetését cakkumpakk,nem kell itt panaszkodni.Az én férjemnek is van másodállása,és az a pénz nála marad,ám ha kell valamire (pl,most hatvanezerért kellett kocsimra nyári gumi) azonnal fogta ide adta,kérni sem kellett . Ha nem segítenénk a másikon,ha azt mondaná szarom le,ha kipukkan alattad a gumi,old meg a fizudból akkor mégis milyen házasság lenne ez? Nekem is van megtakarításom (amiből azonnal levettem mikor a kórházi kezelését kellett fizetni) szerintem ez a normális.
Erdekes egy hozzaallas, de akkor nem ertem, minek vagy a felesegeddel. ja, de. Eltartatod magad mert igy kenyelmes, ingyen laksz es meg ki is szolgaltatod magad.
Azert azt megjegyeznem, hogy valas eseten bizony minden, a hazassag alatt szerzett vagyon kozos vagyonnak szamit, (kiveve amit kulonvagyon erteken szereztek) es ellenkezo megallapodas hianyaban bizony 50-50%-ban oszlik meg.
Mielott barki lefeminacizna... mi harman vagyunk a ferjemmel (egy gyerek van). En keresek netto 2 800 eurot, a ferjem 3 100-at. Van sajat bankszamlank ahova a fizetesunk erkezik, es van a kozos szamla, ahonnan a havi kiadasokat (alberlet, kocsi, bolcsi a gyereknek, rezsi...) fizetjuk. Minden honapban mindegyikunk atutal fejenkent 2500 eurot a kozos szamlara, ebbol fedezunk mindent. Ha valami gaz van, es pluszba kell valami akkor eloszor a ferjem utal a sajatjarol (mert neki tobb van). A havonta megmarado penzt pedig egy kozos megtakaritasi szamlara tesszuk felre, ebbol fizetunk utazast, egyebeket. Ja, es egy percig nem volt problema, hogy heti egyszer fizessunk egy takaritonot, hogy a keves szabadidonket ne takaritassal toltsem. Fozni en fozok, o pedig egyeb haz koruli dolgokat vegez el (mosogatas, mosas...)
Tehat semmi gond azzal, ha valakinek sajat megtakaritott penze van, de nalatok a kozos teherviseles egyensulya messze felbomlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!