Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hivatalos fizetésem összegét hazaadom, miért akar a feleségem a másodállásomból származó jövedelmemből is?
Előfordul, hogy a másodállásommal a hivatalos fizetésem többszörösét keresem meg.
Megmondtam a feleségemnek, hogy abbahagyom a másodállást ha az abból származó jövedelemből is szeretne.
Feleségem dolgozik, ő is keres.
#7-es
Má' elnézést, de a "közös kassza" nem azt jelenti, hogy az egyik fél a saját kénye-kedvének megfelelően kezeli mindkettejük jövedelmét.
Én megértelek Kérdező,csak akkoradnék belőle,ha veszélyben lenne a megélhetésetek,illetve ha az 1.fizetésed lényegesen kevesebb,mint amit a feleséged keres.
Utolsó hsz-nak:
a külön kassza sem jó.A férjem így járt az első feleségével,a közös kasszából túlköltekezett.Mikor engem elvett,esküvő után közölte,hogy külön kassza.Semmit nem kapok szülinapomra,névnapomra, a kisfiunknak 1 éves koráig semmit nem vett,közölte én álljam.A válás szélén állunk,mert engem büntet az ex bűneiért.
Nnomost, amióta tudom, hogy a nők pénzügyi tehetsége (értsd: megtakarítási eredményei) kizárólag a közös kasszából a férjükre fordított összegek nullára faragásából adódik, azóta semmiféle közös kasszát nem tudok elképzelni.
Nőnek pénzt adni?
Soha.
Oké, az sincs rendben, de ez azért az elődöd khmm... pénzügyi zsenialitásának tudható be.
De beszélni kell uracskáddal, hogy a közös (házra/gyerekre jutó) költségek fele bizony őt illeti.
Tibcsi a házasság meg a párkapcsolat egy emberi közösség, még a magadféle homároknál is.
Ezek a kalkulációk meg egy Bt.-ben helyénvalók.... szóval csak keményen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!