Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? A férjem előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem előző házasságából született fia velünk lakik, előtte a nagyszüleivel élt.2 közös gyermekünk van, terhes vagyok a harmadikkal.

Figyelt kérdés
A volt felesége állandóan a fián keresztül üzen, hogy mit szeretne. (parfüm, gyógyszer, pénz) Gyerektartást soha nem fizetett. A férjem ilyenkor mindig azon töri a fejét, hogy vegye meg neki, amit kért. Ez normális? 1.5 hónapja feküdnöm kell, veszélyeztetett vagyok, gondolom ezért rosszabbul esik, mint előtte, de úgy érzem, ezt így nem bírom. Vagy ez normális? Másoknál is így van?
2016. jún. 22. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a veszélyeztetett terheseknek sokszor feküdni kell a terhesség nagy része alatt. a kulcsszó: veszélyeztetett.
2016. jún. 24. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is segítek néha az ex-feleségemnek, bár az igazán bunkó válás volt.

Ezt azért nagyon nagyon túlzásnak tartom a férjed részéről.

Nem lehet valami minta-nő, ha a gyereket sem akarta maga mellé.

Szóval kérd meg a férjedet, hogy most már engedje el a kezét, felnőtt nő majd elboldogul.

2016. jún. 25. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan miert kellene segitenie az exet? Inkabb azt kellene elinteznetek, hogy fizesse a gyerektartast. Nalunk.is ez volt a helyzet. Elvaltak, mert a volt felesege talalt uj faszit maganak. Fel evre ra osszejottunk, addigra az exnek lett egy ujabb gyereke es folyamatosan a paromat hivogatta, hogy adjon neki penzt, mert meg tapszert se tud venni a masik gyereknek. Kozben meg se kerdezte, hogy a nagyobb hogy van, nem is latogatta. Bar beletelt par honapomba, de sikerult megertetni vele. Pl. mondtam paromnak, ha hivja a no csak akkor talsalogjon vele ha a gyerek felol erdeklodik, egyeb esetben meg ne foglalkozzon vele. Mondtam a gyerektartast is, azt nem nagyon akarta, mert hogy ugyse tudna mibol kifizetni, de az allam megelolegezi...
2016. jún. 25. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ti jól álltok anyagilag, az ex meg rosszul, akkor még érthető, ha mondjuk gyógyszerbe vagy alapvető dolgokba segít a férjed. Gondolom felelősségérzet, hogy mégse hagyja bajban az első gyermeke anyját. Viszont parfümre és egyéb "luxus" cikkre nem neki kell pénzt adnia, tehát ez a része valóban bántó.

Mit tegyél? Először is beszéld meg ezt a dolgot a férjeddel. Ha megegyeztek, hogy ez mégiscsak túlzás, akkor meg kell beszélnetek a gyerekkel is, és onnantól nem hagyni magatokat.

2016. júl. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!