Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remélem azért a párod is szűz/volt.
31/f
Theressitával értek egyet. Mi is így voltunk a férjemmel! Kedves kérdező, te meg őrizd nyugodtana szüzességed, míg meg nem találod a párod, a lehető legjobbat teszed! Az értetlenséggel én is találkoztam, de amit itt az előzőek leírnak, az tiszta naivság - hogy nem tudhatom, nem akar-e olyat, amit én nem akarok, stb, még durvább dolgok - hát mindent megbeszélünk!
Dehogy hagyna el, ha ő orált akarna, én meg nem! Hát neki is van egy értékrendje, eszében nincs olyan, amit én nem szeretnék, mert én fontosabb vagyok neki, mint az ő "igényei". Ez viszont is igaz.
És hogy eláruljak valamit: pl. én az orálban benne lettem volna simán, de ő azt mondta, szerinte ez nem méltó egy nőhöz, mert csak ő élvez, én nem! Az itteni válaszadók egy jó része fel sem tudja fogni, milyen dimenziók vannak az önzésen túl, és az milyen kielégülést nyújthat egymásnak testi és lelki értelemben.
Valószínű ezért is állnak értetlenül ezelőtt a szüzességőrzés előtt.
A fogadalmakat a jelenre kell tenni. Egy ilyen fogadalommal a jövőbeli énedet próbálod irányítani, aki valahogyan de tisztábban lát, mint te most.
Ja..., és ezt leszámítva pedig értelmetlen. Így értelmetlen és káros.
Nem ezt, hanem a hátterét ellenzem.
32#essel 99%ban egyet értek.
És kiegészíteném, mert többen írták, hogy passzolnod kell a pároddal ebben is. Nos igen.., de ez egy könnyen változtatható dolog. A szerelmetekkel és szabad kommunikációval könnyedén változtathatjátok efféle dolgaitokat a másik felé, miközben a másik is változtatja felétek. Mikor már nagyon hasonló, ott meg ti döntitek, hogy hogyan, milyen irányba változtatjátok azt a bizonyos valamit. És ezt nem csak szexnél kéne egyébként..
Szóval ha 2 normálisabb emberről van szó, nem is a szuperfejlett, csak nem teljesen kuka, akkor könnyedén megoldható mindenféle akadály a szex terén. Ennek bőőőőven nem kell feltétlen a végleges elhatározás előtt történnie.
Csak imádjátok egymást. Csak a szeretet számít, emberek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!