Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ellenzi mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzi mindenki a szüzességi fogadalmat?

Figyelt kérdés

2016. jún. 10. 19:40
1 2 3 4
 21/34 Theressita ***** válasza:
73%

Mindenkinek szíve joga :-) Teljes életet lehet szűzen is élni. Van rá sok szép példa.

Magammal szemben a házasságig tartó fogadalmat tartom fontosnak. Vőlegényem is megbecsül ezért (is), jó döntésnek tartjuk mindketten. Nem félünk, várjuk az esküvőt...(nem csak ezért)

A legtöbb barátunk értetlenkedik, csodálkozik rajtunk. Nem vitatkozom, ha ők "próbálgatják" egymást...ám legyen, de ettől még egyáltalán nem boldogabbak tőlünk. De azért elismernek, végülis látják, hogy teljesen normálisak vagyunk, pont olyan jegyepár, mint bármely más.

(ha meg azon múlna egy házasság, hogy mindent kipróbáltunk-e egymáson, akkor azt is ki kell próbálni, milyen lesz, ha az egyik beteg lesz és ágyhoz kötve és ápolni kell, mi lesz ha megörgszünk és szex már szóba sem jöhet, mi lesz,ha...no ezt hogyan tudjuk meg mielőtt összeházasodtunk?)

2016. jún. 15. 18:34
 22/34 anonim ***** válasza:
Theressita nevű felhasználó, mi van, ha a férjedről a nászéjszakán kiderül, h. mikropénisze van, vagy impotens, vagy a durva szexet szereti, vagy mittudomén?
2016. jún. 15. 20:28
 23/34 Theressita ***** válasza:
45%

Kedves előző, nincs összehasonlítási alapom, így nekem ő lesz a tökéletes. Nem impotens, tudna róla, s így én is. Szeretjük egymást, vonzódunk egymáshoz, kívánjuk egymás közelségét. Igényeinket egymáshoz igazítjuk fokozatosan. S azért a szexualitás kisebb szintjein is kiderül, mennyire tudunk "együttműködbi". Nem lehet baj. És férjem büszke, meghatott, boldog ember, mert tudja, olyannal ajándékozom meg, amiben sok férfi társának nem lehet része.

De azért köszi, hogy aggódsz :-)

2016. jún. 16. 09:14
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

"És férjem büszke, meghatott, boldog ember, mert tudja, olyannal ajándékozom meg, amiben sok férfi társának nem lehet része."

és ez a nagy ajándék a szűzhártyád?

2016. jún. 16. 13:08
 25/34 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki ez a naivitàs. De ne gondold, hogy a tényleges szex előtt bàrmi kiderül. Az oké, hogy nincs összehasonlítàsi alapod, de azt csak el tudod dönteni, hogy fàjdalmas e amit csinàl. Tapasztalatom szerint van pasi aki a nővel nem törődik az àgyban, csak magàval. Nem is egy ilyennel talàlkoztam màr. De mindegy is. A te bajod.
2016. jún. 16. 13:14
 26/34 anonim ***** válasza:

" azt is ki kell próbálni, milyen lesz, ha az egyik beteg lesz és ágyhoz kötve és ápolni kell"

Légy erős, egy több éves kapcsolatban, együtt élés közben ez is előfordul ám néha. (Oké, nem feltétlen súlyos betegség, de bizony nem árt szerintem sem, ha tudod, mire számíthatsz.)

Túl néhány sikertelen kapcsolaton és jelenleg benne egy nagyon jól működőben, azt tudom mondani, hogy nyilván minden esetben lehet közelíteni az igényeket, mégis van sajnos, amikor nem működik.

Másrészt ha a szex minden más formáját kipróbáljátok együtt, csak a konkrét közösülést nem, nekem az kicsit fura. Persze csináljátok, ahogy jónak látjátok, csak mondjuk hogy durva példát írjak: vannak lányok, akiknél ez ahhoz vezet, hogy nyomják orrba-szájba, fenékbe, és büszkék, hogy ők még "szüzek". Aha... Szűzhártyájuk az van, de a "szüzességhez" asszociált értékrend kicsit hibádzik.

2016. jún. 16. 13:17
 27/34 Theressita ***** válasza:
44%

Nem, az orrba-szájba dolgot hülyeségnek,és undorítónak tartom. Egyszerűen tiszta kapcsolatban élünk, a szexualitás kisebb fokozatai alatt pl. egy szenvedélyes csókot, simogatásokat, ölelést értettem.

És nem, nem a szűzhártyám az ajándék, hanem az, hogy csak az övé vagyok/ leszek. És pontosan, ez egyfajta értékrend is tartozik. De egyébként mindenkinek joga van dönteni. nem szoktam bántani,aki nem érti.

Mindenesetre több lányt láttam már sírni azért, mert idő előtt adta oda magát valakinek, mint azért, hogy megvárták egymást.

Na de szerintem a Kérdezőt nem a mi vitatkozásunk érdekli. Neki csak annyit: senki sem ellenzi a szüzességet, max. nem értik, miért. De az nem baj :-)

2016. jún. 16. 14:26
 28/34 anonim ***** válasza:
Én amúgy még értem is, hogy miért csinálja az, aki csinálja. csak hülye lennék kihagyni a jó szexet. :D
2016. jún. 16. 14:59
 29/34 anonim ***** válasza:
69%

"orrba-szájba dolgot hülyeségnek,és undorítónak tartom."

naiv kislány vagy, szerinted az urad nem fogja majd igényelni az orális szexet, hogy a szádba vedd? dehogyisnem! és ha tőled nem kapja meg, majd megtalálja a módját, h. mégis megkapja... komolyan, mintha a múlt században élnél, fog még sok kellemetlen meglepetés érni, azt garantálom!

2016. jún. 16. 15:37
 30/34 Theressita ***** válasza:
44%
Nem vagyok naiv,kislány meg végképp, csak mert kiállok egy érték mellett, ami számunkra fontos. A párommal pedig mindig mindent megbeszélünk. Szerintem én jobban ismerem őt, mint bárki más- hogy bármit feltételezgessen róla. Állítólag mindenki magából indul ki, de általánosítani sosem kell.
2016. jún. 16. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!