Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek az azonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az azonos neműek házasságáról?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
59%
Támogatom maximálisan. ugyanolyan emberek, mint mi, miért ne lehetnének ugyanolyan jogaik??
2016. jún. 4. 12:58
 12/61 anonim ***** válasza:
60%

Azt gondolom egyrészt, hogy ez csak rájuk tartozik, se az államnak, se a társadalomnak nem ártanak azzal, hogy összeházasodnak. Ennyi erővel ne legyenek érdekházasságok, kényszerházasságok, sőt válások sem. A melegek házassága legalább kölcsönös szereteten alapszik, ráadásul sokkal inkább megbecsülnék a házasságot, mint a heterók, akik életükben annyiszor és olyan meggondolatlanul házasodhatnak, amennyiszer jól esik.

Másrészt pedig nehogy már megtagadjuk két szerelmestől ezt a jogot, amikor még a nem szerelmeseknek is megvan a joguk hozzá. Egyszerűen hülyeség az a mentalitás, hogy "amíg 4 fal közt csinálják addig nem zavar" - viszont teljesen megszokott, hogy az utcán, buszon, boltban mindenhol a heteró párok nyomják le egymás torkán a nyelvüket. Azzal érdekes senkinek semmi baja.

2016. jún. 4. 12:59
 13/61 anonim ***** válasza:
67%

8-asnak:

[link]

Persze más kérdés, hogy ebből mennyit ismernek el hivatalosan (79-ben pl a falat nehéz elhinni), de bizony manapság hozzá lehet menni állatokhoz és tárgyakhoz is.

Egyébként a házasság egy jogi aktus, így nem értem, miért akkora probléma a melegek házassága. Akik meg a családdal példázódnak, belegondoltak, hogy 60+ évesek, gyereket nem akarók, vagy meddő párok is házasodhatnak? Ők mivel tesznek hozzá többet a nemzet fennmaradásához? Sok helyen melegek is fogadhatnak örökbe, és létezik béranyaság.

Azt, hogy templomban nem házasodhatnak, jogosnak tartom, mivel még mindig keresztény országban élünk, és a kereszténység szerint a homoszexualitás bűn. Ugyanígy állattal se lehet házasodni templomban. De nekem nem fáj, ha papírt szeretnének az életközösségükről.

2016. jún. 4. 13:23
 14/61 anonim ***** válasza:
45%
#13 Na ezért kellett volna megállni még a b_zik házassága előtt.
2016. jún. 4. 13:37
 15/61 anonim ***** válasza:
49%
1# én is így gondolom.
2016. jún. 4. 13:44
 16/61 anonim ***** válasza:
71%
4# dühítően álszent vagy és ostoba. Az nem a házasság intézményének megcsúfolása ahol agyba főbe verik és/vagy csalják egymást meg még had ne soroljam. Hagyjuk már....
2016. jún. 4. 13:45
 17/61 anonim ***** válasza:
51%
Ő dolguk. Engem nem zavarnak vele. Mondjuk engem szinte semmi/senki nem zavar az életben, amíg nem lesz belőle károm, vagy nem kell pluszmunkát végeznek miatta.
2016. jún. 4. 13:47
 18/61 anonim ***** válasza:
46%

Hetero férfi vagyok és engem nem zavar, sőt az örökbefogadást sem ellenzem a részükre.

Mondjuk hozzá kell tennem, hogy magam nem nősülnék meg soha és gyereket sem akarok, szóval lehet, hogy könnyen beszélek és "sózom el" a számomra értéktelen dolgokat.

2016. jún. 4. 13:54
 19/61 anonim ***** válasza:
43%
Nem ertem miert foglalkoznak annyit a melegekkel meg a jogaikkal.Ugy is lesznek olyanok akik nem fogadjak el oket ill. akik meg igen.Akik nem birjak oket azokra miert akarjak raeroltetni magukat.En sem birom oket,mert mar elszalltak kicsit maguktol.A melegfelvonulas is inkabb csak provokacio.Ott sem tudnak normalisan viselkedni,feloltozni.En sem tamogatom,hogy hazasodjanak,sem hogy orokbefogadjanak.Legyenek csak elettarsak max fogadjanak orokbe egy ozge kutyat es legyenek boldogok.Jobb lenne ha inkabb ha hatranyos helyzetu emberek jogaival foglalkoznank mint pl betegek,szegenyek stb.
2016. jún. 4. 15:57
 20/61 anonim ***** válasza:
52%
A lepontozásokból ítélve azt kell mondanom, hogy a magyar társadalom még nincs felkészülve az egyneműek házasságára. Rendkívül fejletlen a szocializációnk sajnos. :(
2016. jún. 4. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!