Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel manapság valakit, hogy hány hold földem van? Lehet ezzel valahol csajt szerezni? 22/F
Ez a középkorban még igen komoly mércének számított, ma már nem.
Nekem is van pár hold földem, de most ezzel kéne pasiznom?
Jaj gyerekek, a hülyeség határtalan...
Nekem egy fel szõlõ hegyem van (orokseg) amin osszvissz ketszer jartam tizenevesen, van rajta egy kunyho is amiben elvileg a szolo gondozo lakik, de en ezzel meg az eletben nem pasiztam, konkretan eszembe se jutott:-)))
En no vagyok es engem spec nem erdekel hogy kinek hany hold foldje van, nem ebben merem a vonzalmat.
Nem az az érdekes,hogy hány hold földed van,hanem például a minősége,-hány aranykoronás pl"? Illetve,hogy mi terem rajta? -mert gyommal ugye nem megyünk sokra...
Ezeken kívül vannak-e gépeid amivel megműveled?- vagy ez mind plusz költséget- bérmunkát jelent...
Van e felvevőpiacod a terményre-már ha van termény?
Tehát érdekes lehet ez egy nőnek is,de ezt is ugyan úgy jól kell tudni csinálni mint minden mást az életben....
Teccő!kő elfagyott gyumolcsos?-igy kepzelted?
Egyebkent imadom a foldet,nekunk is van,az ocsem sokat traktorozik,de sosem ezzel csajozott.Nekem voltak regen romantikus elkepzeleseim h a gyerekeim majd tanyan nonek fel friss levegon kiskacsak es kismalacok kozt szaladgalva es megterem a konyhakertben az asztalravalo zoldseg stb de hogy pasivonzerokent tekintsek erre,hogy legyen okos,bator,megert,kedves ES x hold foldje....haaat...nem:)
Remélem jó a link, mobilról van. Ha nem, keress rá a "Paraszt vagyok" című dalra.
:'D
Mi is "paraszt" családból származunk a férjemmel, de szerintem még eszünkbe sem jutott ilyennel csajozni/pasizni. :D
Úh traktorod is van! <3
Nekem bejönnél, csak kár, hogy egy tizessel fiatalabb vagy.
De most komolyan: én mindig is olyan pasira vágytam, akinek van földje, traktorozik, meg ilyenek.
És tudom, mi az a hold.
Az első remélem csak vicceskedni akart, mert ha nem, akkor nagy a sötétség...
Világ életemben városban éltem, soha nem foglalkoztam földműveléssel (már a nagyszüleim sem), nem is tervezek sem elköltözni, sem pályát váltani, de azt még én is tudom, hogy a "hold" ebben a szövegkötnyezetben egy terület mértékegység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!