Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz ilyen lányt szerezni manapság, szerencse kell hozzá?
Ne álmodozz! Sajnos én sok évi keresés után feladtam, mert belefáradtam! Az, amit te keresel, sajnos nem létezik. Majd fogsz te találkozni csalóval, csalfával, mindenért nyafogóval a leginkább, fog ám jönni minden keményen!
"aki nagyon hűséges" - akkor inkább háziállat!
"nehezen adja magát" - akkor veled sem jön össze!
"nem fontos neki a minél jobb szex" - a legtöbbjének egyáltalán nem fontos, mivel úgy kell könyörögni!
"önzetlen" - csak a mesében létezik!
"pénz nem számít neki" - ilyen találásának esélye annyi, mint az otthoni munka szakképzettség nélkül === nem létezik!
"nagyon minimálisak az igényei" - igénytelen 1-2 úgy néha ritkán, de a legtöbbje még a mező közepén egy túránál is alaposan tisztára mosott és alaposan fertőtlenített ANGOL WC-t keres(nem vicc!!!)!
"számít a külső, de minimálisan" - számít nekik a külső, de csak akkor, ha egy vagyont ér!
Én sem adtam le az igényeim, de nincs is senkim. Sajnos le kell adni az igényeidből rendesen, ha lányt akarsz(a legtöbb esetben hisztiset kapsz, aki mindenért nyávogni fog).
Több hozzáfűzni valóm nincs a tapasztalataimból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!