Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élnétek meg, ha a férjetek elfelejtkezne a 10. házassági évfordulótokról?
"Nem a többi napon sem érezteti hogy valamit érezne irántam. Max szánalmat. Mert szerinte én ronda kövér és hülye vagyok aki nem képes semmire."
Itt a megoldás, csak te nem látod? Itt már rég nem is az évfordulóról van szó. Ha ennyire megvet téged, akkor te komolyan elhitted, hogy majd boldog évfordulóttal fog köszönteni reggel? Ej de furcsák az emberek.
Kamaszkoromban kerültem a fiúkat, az első gimis évem világossá tette, hogy soha egyiknek sem fogok kelleni, még a kövérkés legbénább is csak a nadrágját mosatta ki velem egy iskolai nyaraláson. Persze nem direktben, hanem kedves volt és én hülye nekiálltam csutakolni. Ez az attitűd megmaradt később is csak sokkal nagyobb erőfeszítéseket tettem a másikért.
Teát én sem kapok viszont a férjem túrja a kertet, átpakolja havonta a garázst, az autót vixolja, amit éppen ér. Fel alá rohangál a házban, egy percre sem tud ellazulni, velem törődni, csak úgy lenni kettesben.
Nem tudom mit kellene tennem, de legszívesebben itt hagynám az egészet(pedig az enyém a ház), érzem hogy szenved ő is azért csinálja ezt.
Ja és a legnagyobb titkos bánatom ahogy a háziállatainkhoz nyúl, cirógatja, simogatja őket, na ilyen nekem nem jut, legszívesebben bőgve csomagolnék azonnal.
figyelj, Kérdező.. alapvetően sok embernek nem fontosak ezek a dátumok. persze, lehetne figyelmesebb, hisz neked ez fontos, de ha akarsz valamit, konkrétan meg kellene neki mondanod, hogy szeretnéd, hogy ünnepeljétek, készüljetek rá.. a férfiak sokszor nem kapcsolnak számunkra egyértelmű dolgok után sem :D
ha egyébként rendben van a kapcsolatotok, és érzed, hogy fontos vagy neki, az égvilágon SEMMI értelme ezen leállni problémázni, depresszióba esni..
annyi nagyobb dologgal lehet egy jó házasságot elszúrni, ne egy ilyenen kis hülyeségen agyalj :) persze, neked nagy dolog, oké, akkor ezt közöld a férjeddel, akár az esemény előtt kicsivel is emlékeztetheted :D mi 6 éve vagyunk együtt a párommal, de én (a nő) majdnem mindig elfelejtem az évfordulónkat..neki fontosabbak ezek a dolgok, nekem nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!