Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem bolond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem bolond?

Figyelt kérdés

Udv

En: jol keresek, nem iszom, nem csalom meg, nem maradok ki estenkent, rengeteg hazimunkatbes szerelest csinalok itthon, munka utan atveszem a keteves gyereket es elalvasik "intezem" , nem bantok senkit sem tettel sen szavakkal. Hibaimat elisnerem, feledekeby vagyok, sokszor "kell" szolni hogy megcsinaljak valamit. (Az esetek kis reszeben). Szeretetben vagyok a csaladommal, nagyon jol kijovok mindenkivel vannak barataim.

Csodas otthont teremtettem, ugrok es orommel csinalok barmit ha kernek.

Felesegem: nincs egy baratja sem de talan haverja sem. Folyton panaszkodik barmire. Pletykal, îtèlkezik semmi alapjàn, csaladjabol is hol ezzel hol azzal van rosszban. A gyerekkel ugy ahogy jol banik szereti. Fozesben es szexualisan a gyengèhez kozelit. Ezen kivul mindent ô mos, es a vasarlast is osszeirja. En vasarlok, takaritok, vasalom az ingem.

Tegnap ota seggel forog nekem. Nem mondja el mi baja csak hogy takarodjak es keressek szallast.

Hozzateszem terhes is....

Nem erdemlem ezt a lelki terrort amit velem muvel, mèrgezi az emberi kapcsolataim ea engem. Elvàlni nem akarok a gyerekek miatt foleg....

Masnak is ivan ilyen idiota pàrja? Akar ferj akar feleseg???

Ti hogyan kezelitek?

2016. máj. 7. 18:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

De miért kell szállást keresned ?? Nála laksz ??

Különben nem vagy egyedül, teljesen véletlen leltem ezt a kérdést de gyakorlatilag ugyanez a helyzet nálunk. Szörnyű, de imádom a gyerekemet ezért viselem, néha hazafele elmondom hogy "kibírom, ma is kibírom, erős vagyok" ezt el kell mormolni párszor, azt hazaérek a kocsival és úgy érzem hogy bevetem minden erőmet hogy kibírjam reggelig :)

Annyi hogy nem nagyon járok vásárolni, igaz ma voltam de magamnak veszek ennivalót mert ő főz magának de azt nem tudom hogy ki tudja megenni, illetve hetente párszor veszek én ebédet, de mivel soha nem tudom hogy mit kér ezért bemegyek a kajáldába és már tudják hogy mindenből kérek egy adagot, mert így biztos nem ordít hogy nem gondoltam rá, illetve van hogy lecsesz hogy "ezt az ételt te biztosan nem is nekem vetted amikor tudod hogy ezt akarok most enni" és ott a kaja előtte nem nyul hozzá csak mondja mondja.. Ilyenkor megváltozik a gondolatmenetem átgondolom hogy ezentul inkább titokban ebédelek (nem vallhatom be hogy ettem mert akkor nem gondoltam rá) és próbálkozom alternatív megoldásokkal.

Szóval ezek teljesen elviselhető dolgok, összeszorított fog, és kitartás, vagy válj el ha nem vagy elég erős :)

2016. máj. 26. 21:45
 42/49 A kérdező kommentje:

Utolsò valaszolo: sugarzik abbol amit irsz hogy az a nô sen normalis. Mi van mèg? :/

Van folytatasa a tortenetemnek, itt fogom naplokent veZetni, semmi titok es torzitas. Harom celom van vele:

1. Hogy ne felejtsem el ezeket arra az esetre ha homokba dugnam a fejem.... Es lassam mennyi jo es rossz van az egeszben. 2. Sorstarsakat keresek, kvàzi teràpias cellal. 3. Kiirom magambol....

2016. aug. 3. 22:30
 43/49 A kérdező kommentje:

Azota megszuletett a baba. A szulès katartikus volt, egyutt voltunk. Akarcsak az elso pat napban. Aztan hazajottek es ugy ket naponta volt valami fortelmes viselkedese....

Pl ordit a gyerekek elott, csunyan beszelve... A semmin, piszlicsàrè dolgokon ugy veszekszik minta mondjuk megcsaltam volna...

A naplozas mar reg eszembe volt, de a mai nap tette be vègkepp a kaput.

Egesz nap idiotan viselkedett, pedig az ujszulotthoz en ia felkelek vagy az ejszakai utolso tapot en adom. Hazassagi evfordulora szep viragot kapott. Latszott hogy orul de nulla viszonzas....(ez 1 hete volt)

A nagyobb gyerekkel vasarolni, ujszuott dolgait ugyintezni voltunk. Nem konnyu vele sem. Aztan uzente kozben hogy vegyek cigit neki... Pozitiv teszt ota nem dohanyzik es en sem. Kuytya nehez volt leszokni... Nem hoztam neki erre o elment es vett, de azt allitja hogy ki sem bontotta. Nem elleoriztem, nem erdekel. En zokszo nelkul tettem ma is a dolgomat, takaritottam etettem tanitottam jatszottam mosdattam ...

Este ami vegkepp kiakasztott: besokalt hogy nem alszabak a gyerekek es itthagyott a kettovel..... Bezarkozott egy masik szobaba. Gyerekek ez nagyon kemeny.

Napkozben parszor kerlektem higy beszeljuk ki, zokogja ki magat a vallamon stb... De le se szarta csak azt mondja ne szoljak hozza....

Bevallom ferfiasan ahogy itt maradtam 1-2 orara a ket gyonyoru gyerkoccel , ahogy rajuk neztem es belegondotam hogy ebben a kozegben kellene felnoniuk en sirni kezdtem. De meg ezt sem lehet rendesen mert nem akartam hogy a nagyobb lassa....

Na most fekszem mert nem kesz konnyu ejszaka.

Azt hiszem sokszor csak cimszavakban fogok irni mert aem idom sem energiam nem lesz.... Fèlek....;(((((

2016. aug. 3. 22:46
 44/49 anonim ***** válasza:
Komolyan kezdem azt hinni, hogy kamu a kérdés.... Követem az elejétől, de ez már nem normális..
2016. aug. 3. 22:52
 45/49 Bence_ ***** válasza:
Add be a válókeresetet, ő meg járjon pszichológushoz. És videózz!
2016. aug. 4. 06:38
 46/49 A kérdező kommentje:

Bàrcsak ne lenne igaz. Emberek, mindenunk megvan ami csak kell, egeszseg, gyonyoru gyerekek, szep otthon, nagyon stabil anyagiak, en is beleadok mindent, ez a no meg.... Lehet hogy beteg??? Bipolaris skizofrenia mondjuk vagy ilyesmi???

( na most kelt fel, hozzan se szol, se a gyerekre ra se koszont..,,)

2016. aug. 4. 06:51
 47/49 A kérdező kommentje:

Sikerult osszeveszni. O csak ordit hogy hagyjam beken. A nagyobb gyerek olel, szorit, en elfolytva zokogok..,,

A gyerekkel normalisan kedveseb beszel, engem semmibe vesz.... Igy arctalanul oszinte leszej: Rettegek a valastol. A kudarc vallalasatol a kulvilag fele. Mi lesz a gyerekekkel.... Elvalt szulo gyerek ma mar nem ritka sajnos de anno gyerekkent furcsan neztunk kicsit rajuk..,,

(Kozben eszi befele magat a gondolat hogy ragyujtiok...,)

Rettegek a hercehurcatol ami ezzel jarna...

Az atlagnal is jobban vàgyom a szeretetre, elismerèsre, rengeteget teszek is erte. Szeretem naivan az embereket. En vagyok az aki tèlen a nem jovo villamosra varok mellett megallok kocsival es felajanlom a szabad helyeket....

Kezdek beleroppanni....

2016. aug. 4. 08:12
 48/49 A kérdező kommentje:

Delelott elvoltunk nagyobbik gyerekkel rokonnal oromot szerezni ( felesegem rokona....). Indulas elott elmondtam hogy gondolkozzon el ea beszeljunk majd. Erre nem mondott semmit. Hazajove gyetek miatt ideges voltam erre o gunyidan mosolygott. Eskuszom minta annak orulne ha nekem rossz. Most elaltattam a nagyot en is elszendetedtem. Arra riadok fel hogy szitkozodik.

Szarik ra hogy mas pihenne. Pampogva mondja a magàèt. Magaban beszelve...... Most ha jol vettem ki szavait az abaja higy nincs kimosva a szemeteskuka. Legutibb is en mostam ki magamtol....(o pedig szo szerint ezt pampogja 'ha en nem csinalom meg akkor senki' ).

Hazugsagokon lovagol es gerjeszti magat tovabb.

(Baromi jo kis szappanopera.... Kar higy igaz es kinonban nalpozom...)

2016. aug. 4. 13:15
 49/49 anonim ***** válasza:
Hát ez durva,mi lett azóta?
2017. jan. 15. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!