Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem bolond?
Udv
En: jol keresek, nem iszom, nem csalom meg, nem maradok ki estenkent, rengeteg hazimunkatbes szerelest csinalok itthon, munka utan atveszem a keteves gyereket es elalvasik "intezem" , nem bantok senkit sem tettel sen szavakkal. Hibaimat elisnerem, feledekeby vagyok, sokszor "kell" szolni hogy megcsinaljak valamit. (Az esetek kis reszeben). Szeretetben vagyok a csaladommal, nagyon jol kijovok mindenkivel vannak barataim.
Csodas otthont teremtettem, ugrok es orommel csinalok barmit ha kernek.
Felesegem: nincs egy baratja sem de talan haverja sem. Folyton panaszkodik barmire. Pletykal, îtèlkezik semmi alapjàn, csaladjabol is hol ezzel hol azzal van rosszban. A gyerekkel ugy ahogy jol banik szereti. Fozesben es szexualisan a gyengèhez kozelit. Ezen kivul mindent ô mos, es a vasarlast is osszeirja. En vasarlok, takaritok, vasalom az ingem.
Tegnap ota seggel forog nekem. Nem mondja el mi baja csak hogy takarodjak es keressek szallast.
Hozzateszem terhes is....
Nem erdemlem ezt a lelki terrort amit velem muvel, mèrgezi az emberi kapcsolataim ea engem. Elvàlni nem akarok a gyerekek miatt foleg....
Masnak is ivan ilyen idiota pàrja? Akar ferj akar feleseg???
Ti hogyan kezelitek?
Talan inkabb pszichiateri eset.... Mèg mindig magàra csapja az ajtot... Mèg a kis 2 eves kopogasara sem nyitja ki neki....
Okè vannak "bajai" amiket nem reszketeznèk, mert felhotlenyl boldognak kellene lennie, gyonyiru csalad, egeszseg, jolet.... De ha baja van akkor az en toretlen kuzj es bizva bizz szemleleten idegesiti. Akkor oruk ha egyutt sirok vele....
Amugy talan az volt most a trigger, casus belli, kivalto ok hogy megemlitettem beki hogy elmennek egy este baratokkal videkre, de csak ha birja az esti teendoket egyedul. De siman mondhatba hogy sorry ne menj legyszi mert egyedul nem birom.., most csak erte tudok gondolni hogy mar ott tartunk hogy a felvetès is serti hogy elmennek bàrhova... Sportolni mar règ nem jarok miatta... Baratokkal talalkozni? À minek... Èvente nem hazudok de 10 db estèt brm vagyoj itthon ebbol 3-4 üzleti, 3-4 esti sport es egy v ketto pub lazulas
Tanulsagok olvasoknak:
1. Mindenkinek megvan a maga nyomora/tragèdiaja/problemaja
2. Szeressètek, becsuljètek ami adatik, mert van aki nem teszi...
3. Meglett fèrfiember èlete derekàn itt nyavajog, ti ne tegyètek... En a meglèvo es az erkeO gyerek miatt vagyok sakkban... Mindkettot szivembol szeretem...
Haho!
Neked milyen a férfi mintád??
Ez a nő rosszul érzi magát abban a kapcsolatban. Süss meg egy estét ki kell bírnia a saját gyerekeivel.
Nagyon nagy gubanc van nálatok.
Menj és beszélgess egy pszichológussal.
Sosem boldog igazan. Orok elègedetlen. Nem èrti meg hogy milyen szerencses hogy sokaknak nem adatik meg ami neki. Es most nem rolam van szo.
Ezerszer megkerdezem mi bantja, mi a baj, hogyan tudnek aegiteni.
Ha meg èn kettot sohajtok leteremt hogy mit sohajtozok...
Nagyon beteg lelkileg ea persze ràfogja a problemas csaladjara es gyerekkoràra.... Semilyen kritikat nem visel el de ö mindenkit kritizal....
Ezeket lattam mar ismeretsegunk elejen is, de aztab azt hitten tudok segiten es bokdogga tenni. Azt gondolom hogy sikerult is nèmi visszaesèsekkel. De most hogy elete legnagyobb feladataval kuzd ( gyerekneveles) ill kapuzarasi panik lehet mèg... Szoval mostanra belatom hogy tevedtem, nem lehet megbaltoztatni de mostanra itt a gyerek... Inkabb tonkte megyek minthogy itthagyjam....
Rendicsek! Tönkre mész, meghalsz. Akkor mi lesz a gyerekekkel?
Állj a sarkadra, szedd rendbe a családod. Eddig is sok mindent megcsinál.
Simán lehet, hogy nyugodt körülmények között könnyebb lesz.
Meg kell neki mondanod, hogy ez igy nem mehet tovabb. Vagy belepusztulsz es akkor nevelheti apa nelkul a felarva gyerekeket, vagy elvalsz es akkor is egyedul marad.
Barcsak csaladban nevelhetnem a kisfiam es nem egyedul. Mert az onzo apjanak jobb dolga akadt. Nem becsuli meg a feleseged, amije van, valoban! Csapjbaz asztalra es allitsd valasztas ele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!