Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem bolond?
Udv
En: jol keresek, nem iszom, nem csalom meg, nem maradok ki estenkent, rengeteg hazimunkatbes szerelest csinalok itthon, munka utan atveszem a keteves gyereket es elalvasik "intezem" , nem bantok senkit sem tettel sen szavakkal. Hibaimat elisnerem, feledekeby vagyok, sokszor "kell" szolni hogy megcsinaljak valamit. (Az esetek kis reszeben). Szeretetben vagyok a csaladommal, nagyon jol kijovok mindenkivel vannak barataim.
Csodas otthont teremtettem, ugrok es orommel csinalok barmit ha kernek.
Felesegem: nincs egy baratja sem de talan haverja sem. Folyton panaszkodik barmire. Pletykal, îtèlkezik semmi alapjàn, csaladjabol is hol ezzel hol azzal van rosszban. A gyerekkel ugy ahogy jol banik szereti. Fozesben es szexualisan a gyengèhez kozelit. Ezen kivul mindent ô mos, es a vasarlast is osszeirja. En vasarlok, takaritok, vasalom az ingem.
Tegnap ota seggel forog nekem. Nem mondja el mi baja csak hogy takarodjak es keressek szallast.
Hozzateszem terhes is....
Nem erdemlem ezt a lelki terrort amit velem muvel, mèrgezi az emberi kapcsolataim ea engem. Elvàlni nem akarok a gyerekek miatt foleg....
Masnak is ivan ilyen idiota pàrja? Akar ferj akar feleseg???
Ti hogyan kezelitek?
Utolso: koszonom jokat irsz
Nem kell neki ajandek, elvinni pedig a keteves miatt nem tudom mert ô nem hagyja hogy mas vigyazzon rà....
Valoban rohadtul nincs kibekulve azzal hogy terhes, 20 kg plusz stb, de ez igy egy mocskos szemetseg amit velem muvel. Konkretan a sok nyelestol neha ugyberzem hogy agyverzest kapok...,
Hát figyelj, ez a te magán életed te ismered legjobban a feleségedet és persze az egész szituációt. Ha nagyon gáz és nem hajlandó beszélni az asszony, akkor ott kell hagyni. Közöld vele, hogy te nem vagy hajlandó ezt a hisztit elviselni és most elmész x napra, mikor vissza jössz és még mindig baja van akkor meg mindent ott hagysz a fenébe és beadod a válókeresetet. Szerintem nem ér meg senki annyit, hogy tönkre tegye az életedet. De talán ha elmész és meglátja milyen nélküled, akkor átértékelődik benne ez az egész. A nők általában nem gondolják komolyan, hogy takarodj, ha meg ő komolyan gondolja, akkor meg minek folytatni?
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert és türelmet!
14 újra.
Hozzá teszem én is voltam terhes, de egy pillanatra nem felejtettem el, hogy a férjem az a férjem és nem fogok vele úgy viselkedni/beszélni mint egy kutyával.
Koszi ismet.
Ha itthagynam se kapna eszbe ismerem... De a gyerek miatt nem tehetem meg....
Koszi a terhes kismamanak is a leirtakat. Rohadtul logikatlan, de megèrtem h van ilyen. De ez most nem annak tunik...
Esetleg várhatsz mondjuk amíg megszületik a gyerek, hátha a terhesség miatt van, és jobb lesz. Régóta vagytok együtt, nem muszáj egyből válni. Ha nem akar beszélgetni hagyd békén, ne erőltesd mert csak idegesíted. Ha elsőre nem mondta el mi a baja, akkor nem akar beszélni róla, vagy ő sem tudja, és huszadjára sem fog válaszolni.
Tudasd vele, hogy bármi problémája van, akkor ott vagy neki, számíthat rád, és bármit elmondhat, viszont amíg nem akar beszélni, addig inkább kerüld a vele való kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!