Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenétek-e a párotokhoz, ha van bennetek némi bizonytalanság?
Figyelt kérdés
A párommal már négy éve vagyunk együtt. Megkérte a kezem egy éve,amire én igent mondtam. Sajnos azóta, bár már azért előtte is kicsivel is megmutatkozott,egyre jobban infatilisebb, nem tisztel engem, sérteget. Azt mondja szeret, én viszont elbizonytalanodtam,hogy le szeretnék-e élni vele ìgy 40 évet. Nem vagyunk fiatalok,mindketten 30 felettiek vagyunk.2016. márc. 6. 13:52
1/13 anonim válasza:
Nem, soha nem mentem volna ha egy szemernyi kerdes is lett volna bennem, sztem te se tedd.
2/13 Sunshinedoll válasza:
Nem. 4 év után így viselkedik, szerinte 20 év után mit fog csinálni?
3/13 anonim válasza:
Nem, egyáltalán kapcsolatban sem lennék egy ilyen férfival.
5/13 anonim válasza:
Nem.
Amúgy már létezik válóper is.
7/13 anonim válasza:
Ettol fuggetlenul,ha egy kicsi kis kerdes is van benned akkor nem mennek hozza.Ha meg igy viselkedik plane,kiveve,ha teljesen megvaltozik
8/13 anonim válasza:
En hozzamentem, sajnos el is valtunk. Nem lett volna szabad osszehazasodnunk. Minden problema csak felerosodik.
Ne tedd, ne menj hozza!
9/13 anonim válasza:
Nem. Nem mentem volna férjhez, ha kétségeim lettek volna.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az őszinte válaszokat! Az elején nem ilyen volt természetesen...nagyon kedvesen beszéltem velem, tisztelt és azt mondta, hogy nagyon szerelmes volt belém. Akkor ő jobban odavolt értem, mint én őérte. Egyébként normális gondolkodású, és sokmindent meg is tudok vele beszélni. De megváltoztatni nem tudom, hiába beszéljük meg, hogy mi bánt engem, mi zavar és ne csinálja, eltelik 1-2 hét és újra elkezdi. Pedig szeretem és nehezen tudnám néküle elképzelni az életemet. De nem értem, hogy miért nem lehet tudatosan kontrollálni a viselkedést...
2016. márc. 9. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!