Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet Magyarországon tervezni előre, a nagy bizonytalanságban?
Nem gondolnám, hogy a párkapcsolatok olyan kérészéletűek, csak meg kell nézni, kit választasz. Egy idő után az ember már az elején látja, mit várhat a másik féltől.
Munkahely meg anyagiak tekintetében nehéz tervezni. Illetve tervezni lehet, csak hát ki tudja mi lesz belőle. Meg kell próbálni felkészülni több eshetőségre, aztán csak alakulnak a dolgok.
Párkapcsolatok terén önismeret a legfontosabb, hogy tudja az ember, egészen pontosan mit is vár a kapcsolattól, milyen társat keres, mit tud tolerálni hosszú távon és mit nem. Enélkül megy a nyűglődés és döntésképtelenség évekig.
A munka terén szerintem nehezebb a helyzet, de ott is lehet boldogulni, csak sajnos nem úgy, ahogy az ember elképzeli, hogy "ez szeretnék lenni" és várom a lehetőségeket. Menni kell utána, 2-3 egymástól teljesen különböző területen is jártasnak kell lenni, akár "szerelem" az a terület, akár nem, és folyamatosan tanulni kell, hogy pont ott lehessünk, amikor új ember kell valahová. Nagyon kevesen tehetik meg azt, amit rég, hogy megöregszenek az első munkahelyükön és onnan mennek nyugdíjba.
Nincs akkora bizonytalanság, csak mindenhonnan ömlik a kultúrszenny, ami átmossa az emberek agyát, a normálisan ösztönös értékeiket és céljaikat meg elfelejtik. Azt hiszik, hogy az a valóság, amit kívül látnak, és ahhoz próbálnak alkalmazkodni, de ez ellentétben áll a saját énjükkel, és ez okoz bizonytalanságot.
Pedig ha a saját belső pozitív hangjukra hallgatnának, akkor rájöhetnének, hogy mi értékes és mi nem, és arra törekednének, ami az.
VILÁGválság van!
Spanyolországban, D-Amerikában, Görögországban ezerszer rosszabb a helyzet. (Most jöttem Spanyolországból, nem nyaraltam.) Az usa-ban is egymás után ürülnek ki városok, szegényednek el fél államok. Vannak olyan területek, ahol már közértek sincsenek. Rengeteg magyar tért haza, egyébként, mert sok helyen nem lehet megmaradni. És nem létezik szociális háló. Erről (még) nem szólnak a híradások, pedig, aki jár-kel a világban, az tisztában van vele.
A párkapcsolati része meg teljesen más tészta. Nem is értem, hogy jön ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!