Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok?
Nem. A megcsalás az egyik olyan dolog, amit soha nem bocsátanék meg. Még 1 éjszakás kalandot sem, nem hogy viszonyt. Kizárt. Én nem viselem el az ilyen megalázást. Azonnal dobnám ki a f****ba. (én legalábbis).
Igényesebb vagyok annál, mintsem olyan férfival legyek, olyanra pocsékoljam az időmet, aki nem szeret (mert ha képes megcsalni, akkor nem szeret), nem tisztel, megaláz, félredobja a házasságunkat, a szerelmemet azért, hogy mással dugjon.
Nem lökni kell a dumát UTÓLAG, hogy visszacsinálná, megbánta, bla bla bla, megtenni nem kellett volna! Utólag már késő. Kommunikálni kell, ha probléma van, meg kell beszélni, vagy ha már tényleg úgy tűnik nincs megoldás, akkor tisztességgel lezárni a kapcsolatot, aztán oda megy ahová akar. Nem félremenni a másik háta mögött.
Úgyis újra meg újra meg fog csalni, ha visszafogadod, esetleg óvatosabb lesz máskor, ha egyébként kényelmes neki a kapcsolat mert takarítasz, főzöl rá stb. Ezt egy szerető nem valószínű, hogy megteszi. De persze a te életed, úgy éled ahogy akarod.
10.
Azt írod, azért következett be a megcsalás az egyik hozzászóló hölgy kapcsolatában, mert hogy elhidegültek egymástól...
Most akkor szerinted ez bárkit is feljogosít arra, hogy porig alázza a párját azzal hogy elmegy mással dugni? Ez valami vicc?
A megcsalás mit old meg? Attól majd közelebb kerülnek egymáshoz? Ez egy marhaság. Lehet, hogy egy butuska nő ezt elhiteti magával, de idővel rá fog jönni, hogy rossz ötlet volt új esélyt adni egy hűtlen férfinak. Az ilyesmi végleg tönkreteszi a bizalmat. Megcsalás után nincs olyan, hogy újra megbízik az ember a párjában úgy mint korábban.
A pasi szimplán egy gerinctelen alak és ennyi. A kérdezőé is, és a másik esetnél is.
Gyönyörű levezetések az 5-ös és 9-es válaszolótól (egy ember).
Szép helyesírás, kerek mondatok, tartalmas segítség. Azt hiszem erre az oldalra még járnak jó emberek is.
Írtam ide, hogy meglegyen ez a kérdés az adatlapomon mentve, lehet szükségem lesz rá.
Kérdésre: nem bocsátanék meg. Nem azért, mert valaki jaj megingott, hanem ahogy, és ahányszor. Mindenki meginoghat, de nem mindegy a másiknak mit kell és mennyit megbocsátania. Ebben az esetben nem tudnék.
#Kérdezőnek
Nem hiszem, hogy rosszabb lesz. Szerintem minden változás jobbat hoz. Nem szabad sosem leragadni a múltban az élet egyetlen területén sem. Ne félj változtatni. Minden változásból tanul az ember és egyre jobb lesz. Gondolj csak bele, egy munkahely váltása is esetenként az elején nehéz, aztán jobbat hoz ;)
És ne feledd, nem vagy egyedül, több mint 6 milliárd ember él még melletted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!