Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, hogy hazajon es elvarja h meg legyen fozve?
Mindketten dolgozunk de ma szabin vagyok. Hazajon, korulnez "ooo nem fiztel semmit?" mondom "fantasztikus eszrevetel" es akkor jott a klasszik, h o most kit fog enni.
Mondtam, h bedobok valami chipset a sutobe es ehet azt zoldseggel de akkor jott h neki karaj kell, es hogy nekem miert esik nehezemre fozni? Mindennap van itthon pizza pont ilyen esetekre, de ma nem vettem mert nem voltam a boltban:-))
Szoval ez csak nekem kiakaszto?Vagy en elem meg bunkosagnak es ez tok oke?Nem akarok fozni, es egyszeruen nem ertem, h mibol all neki megfoznie, leven a chipset is meg a karajt is csak be kell dobni a sutobe?
Mi ez az elvaras?Ma utoljara megcsinalom, holnap eheti a pizzajat. (En egyebkent szusit eszek vagy salatat, ananaszt, szoval magamra nem fozok.
"h o most kit fog enni."
Kannibáléknál veszekedés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!