Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, hogy hazajon es elvarja h meg legyen fozve?
Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk de ma szabin vagyok. Hazajon, korulnez "ooo nem fiztel semmit?" mondom "fantasztikus eszrevetel" es akkor jott a klasszik, h o most kit fog enni.
Mondtam, h bedobok valami chipset a sutobe es ehet azt zoldseggel de akkor jott h neki karaj kell, es hogy nekem miert esik nehezemre fozni? Mindennap van itthon pizza pont ilyen esetekre, de ma nem vettem mert nem voltam a boltban:-))
Szoval ez csak nekem kiakaszto?Vagy en elem meg bunkosagnak es ez tok oke?Nem akarok fozni, es egyszeruen nem ertem, h mibol all neki megfoznie, leven a chipset is meg a karajt is csak be kell dobni a sutobe?
Mi ez az elvaras?Ma utoljara megcsinalom, holnap eheti a pizzajat. (En egyebkent szusit eszek vagy salatat, ananaszt, szoval magamra nem fozok.
De nem értem, te egész nap otthon voltál, akkor vagy egész nap nem ettél semmit, ami nem valószínű, vagy volt kêped csak egy adag kaját csinálni magadnak, a munkából hazatérő párodnak meg odavakkantani, hogy neked nem volt kedved kaját csinálni. Mármint neki, mert te azért jóllaktál... klassz pár az ilyen, ha nő, ha férfi. Aztán még te vagy felháborodva? És bosszúból direkt szart készítesz. Gratulálok.
2016. febr. 11. 01:13
22/31 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy minek mentél férjhez. Maradhattál volna szingli, akkor senkinek nem kellene főznöd, örömet okozni. Mert tudod itt nem csak arról van szó, hogy legyen neki mit enni, hanem teljesen más érzés, ha a párja, felesége finom étellel várja. De gondolom, ez téged nem érdekel,meg nem is fogod megérteni, úgyhogy nem is taglalom tovább. Csak ha szingli maradtál volna, mindenkinek jobb lenne, mert neked sem kellene a szabadnapodon főzni, nem kellene semmilyen elvárásnak megfelelni, néhány kan feljárna hozzád üríteni, neked is jó lenne, és le lenne tudva a dolog. Ehhez kár megesküdni...
2016. febr. 11. 15:53
23/31 anonim válasza:
Jaj szegény férfi, sajnáljuk már szegényt. Vajon mit csinálna, ha egyedül élne? Éhenhalna? Vagy szaladna haza anyucihoz? És akkor kire fogná, hogy kövér? Egy felnőtt, életképes emberről beszélünk, nem egy csecsemőről. Senkinek nem kötelessége ellátni őt. Igen, biztos jól esik az embernek ha étellel várják és valószínűleg ezt a kérdező sokszor megteszi, de most éppen nem volt kedve. Esetleg a pasi odaszólhatott volna munka előtt, hogy "drágám, ha már itthon vagy csinálj már valamit mire hazaérek, úgy örülnék neki". Ja, azt már nem?
2016. febr. 11. 16:24
24/31 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy sajnálni kell a férfit, én is utálom, ha valaki életképtelen, nyilván nem az a normális, magáról is kell tudnia gondoskodni, de itt most nem ezen van a hangsúly. Hanem hogy egy házasság nem úgy működik, hogy ha zabálni akarsz, akkor főzzél magadnak, én már ettem, te meg felőlem éhen is pusztulhatsz.
2016. febr. 11. 19:07
25/31 anonim válasza:
#23 Te se érted a lényeget.. A csaj hozzáállását látva pedig kétlem, hogy annyira gyakran kajával várná otthon. Azt pedig senki nem állította, hogy az ő dolga lenne a főzés, ha tetszik neki, ha nem.
2016. febr. 11. 19:20
26/31 anonim válasza:
19:07 ennyi erővel a házasság nem úgy működik, hogy főzzé nekem akkor is ha nem szereted és akkor is ha te nem eszel belőle me aza dolgod és különben is otthon lazsálsz, és az sem érdekel hogy lehet te éppen pihenni akarsz a ritka szabadnapjaid egyikén. És mint mondtam, akár szépen is megkérhette volna a férfi, de annyira már nem telett tőle.
2016. febr. 11. 20:07
27/31 anonim válasza:
Nem is tudom.... nekem teljesen alap, hogy ha szabadnapom van, a férjem meg dolgozik, egész nap talpon van, akkor főzök neki mire hazaér. Bár nálunk ez úgy működik, hogy az főz aki hamarabb ér haza munkából vagyis én. A férjem meg cserébe csinál mást amit én utálok: pl elmenni vásárolni. Főzni viszont szeretek.
Az a probléma, hogy ennek természetesnek kellett volna lennie, hogy csinálsz ehető kaját neki, vagy rendelsz ha annyira tele vagytok pénzzel. És rá sem kellett volna kérdeznie mit főztél.
2016. febr. 11. 20:56
28/31 anonim válasza:
Tudod, kötve hiszem, hogyha szépen kéri meg a kérdezőt, akkor ő szívesen nekiállt volna főzni...Itt eleve azzal van a gond, hogy ő már evett, szusit meg mit tudom én miket, a férje meg kit érdekel.A hozzáállás a gond, meg az egész stílus, amiben ír. Lekezeli azt az embert, akinek hűséget fogadott. Ez a gáz. Nem az, hogy nem főz minden nap.
2016. febr. 11. 20:59
29/31 anonim válasza:
Én nem értem ezt az egészet. Nekünk mindkettőnknek van igényünk főtt ételre, ezért felváltva vagy együtt főzünk a férjemmel.
De ha pl.én nem ennék otthon főtt ételt (mert mondjuk a munkahelyemen van étkezde, stb.), akkor pofátlannak tartanám azt az elvárást, hogy ugyanúgy 8 óra munka után főzzek én rá, mikor neki is van két keze és én nem is eszek belőle.
Ebből kiindulva azt sem értem, a bevásárlást is miért mindig a kérdező intézni, ha nem is főz. Aki főtt ételre vágyik, annak kellene ezt elintéznie, mert ő tudja, hogy mit akar enni.
A párod egy óriásbébi nem egy felnőtt férfi...
A mirelitpizza heteken át meg undorító, nem is tudom ez hogy jut eszetekbe...
2016. febr. 13. 10:48
30/31 anonim válasza:
Mi lenne ha megbeszélnétek?
Ki miket szeretne enni? Honnan szerzitek be? Ki vásárol? Ki főz (és mit)? Esetleg a többi házimunkát is belekombináljátok, hogy mindkettőtöknek kb. ugyanannyi szabadideje maradjon.
Csináltok egy vagy két hétre egy tervet, hozzáillesztitek a beszerzési listát, és senkit nem ér meglepetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!