Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normalis, hogy hazajon es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis, hogy hazajon es elvarja h meg legyen fozve?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgozunk de ma szabin vagyok. Hazajon, korulnez "ooo nem fiztel semmit?" mondom "fantasztikus eszrevetel" es akkor jott a klasszik, h o most kit fog enni.

Mondtam, h bedobok valami chipset a sutobe es ehet azt zoldseggel de akkor jott h neki karaj kell, es hogy nekem miert esik nehezemre fozni? Mindennap van itthon pizza pont ilyen esetekre, de ma nem vettem mert nem voltam a boltban:-))

Szoval ez csak nekem kiakaszto?Vagy en elem meg bunkosagnak es ez tok oke?Nem akarok fozni, es egyszeruen nem ertem, h mibol all neki megfoznie, leven a chipset is meg a karajt is csak be kell dobni a sutobe?

Mi ez az elvaras?Ma utoljara megcsinalom, holnap eheti a pizzajat. (En egyebkent szusit eszek vagy salatat, ananaszt, szoval magamra nem fozok.

2016. febr. 10. 17:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező! Nem tudom más, milyennek lát téged, de én rettenetesen unszimpatikusnak!

Azon túl, hogy egy lusta disznó vagy, még arra az egyre sem vagy képes, hogy legalább arra odafigyelj, hogy egészségesen étkezzetek a pároddal, akinek a leírtak alapján igencsak szüksége lenne az életmódváltásra, hisz túlsúlyos! Tömöd a sok egészségtelen szarral, ahelyett, hogy vennéd a fáradságot, és mondjuk összeállítanál egy heti menüt, amit ha már nem főzöl meg, legalább előre megrendelhetnél, és kiszállíttatnál...

Otthon pedig jégkrém meg csoki meg ilyenek helyett zöldségeket, gyümölcsöket is tarthatnátok!

Felháborító, hogy nő létedre képes voltál egész nap otthon ülni úgy, hogy tudtad nincs is otthon semmi normális, ehető kaja, ami nem egy műanyag szar!

Mivel együtt éltek gondolom feltűnt már, hogy esténként éhesen megy haza a párod...akkor min is vagy te megsértődve?

Gusztustalannak tartom a fajtádat! Teljesen igazuk van abban a párod szüleinek, hogy egészségtelenül éltek és aggódnak a fiuk miatt...én biztos úgy kiosztanálak, hogy nem állnál meg a lábadon!

Gondolom a főzésen kívül a takarítás sem az erősséged...igénytelen egy szutyok lehetsz...gyereket sosem bíznék rád, hisz a saját férjed egészségét is masszívan leszarod!

És tudod a 26 éves korom ellenére sokkal különbnek tartom magam nálad!

2016. febr. 10. 19:38
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
Rég láttam ennyire szar kamu, provokatív kérdést.
2016. febr. 10. 19:59
 13/31 anonim ***** válasza:
55%
"felhaborodott/csodalkozos "nem foztel semmit?" ez nem Elfogadhato stilus." Nyilván éhes volt, ezért volt ez a stílus. Sok embernek, nekem is elég rossz kedvem van, ha üres a gyomrom. A másik pedig, és ezt tanácsnak szánom,a megfogadod meg,ha nem nem, de főzhetnétek normális főtt ételeket is, állandóan pizzán, és ilyen gyors kajákon élni egészségtelen hosszú távon. Legyen az asztalon valami leves is, második.
2016. febr. 10. 19:59
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

Szörnyű elvárások ezek tényleg, hogy hazajön fáradtan, éhesen a pasi, és arra mert gondolni, hogy talán csak volt a nőjének annyi ideje (ha már egész álló nap csak otthon ült), hogy egy kis meleg ételt készítsen. Igazad van, ezek tényleg Hatalmas elvárások. Nem is értem amúgy, milyen szeretetről beszélsz te, ha egész nap alatt míg otthon vagy, egyszer se jutott eszedbe, hogy legalább ennyivel kedveskedj a párodnak. Aztán meg még te vagy felháborodva. Sőt, még azt is legszívesebben a fejéhez vágnád, hogy kövér, de azért pizzával tömöd?! Vicc az egész hozzáállásod, az pedig külön szégyen, hogy mindezt úgy csinálod, hogy már 30 is elmúltál.

Egyébként ez már csak úgy mellékesen merült fel bennem... honnan ez a hozzáállás, hogy te nem eszel főtt ételt? A szüleid se főztek soha? Vagy szimplán csak egy ennyire lusta vagy?

2016. febr. 10. 20:40
 15/31 A kérdező kommentje:

11 es: just for the record nem en pontoztalak le (ha kesobb esetleg ezen akadnal fent)

Orulok, h kulonbnek tartod nalam magad, ez egy klassz dolog, maskent az evolucio velhetoleg megallna ha mindenki a kepzeletbeli letra aljan nezelodne:-)

A prekoncepcioid es a logikad kulonosen fejlett (biztos nem is takariatsz, egy szutyok lehetsz) szoval azert ez a szillogizmus magasfoka. Nyilvan ugy gondolod, h minden olasz maffiozo, es a muszlimok terroristak (egyszerusitett sztereotipiakban valo letezes:-).

Az szofurdulataid alapjan kulonleges, magasan kvalifikalt es elkepesztoen szofitszikalt foemlos lehetsz, szoval minden amit tehetek az az, h megkoszonom az ertelmes hozzaszolasodat, es halamat kifejezni nem tudom azert, hogy megtiszteltel egyaltalan csak azzal hogy hozzam szolsz.

Szerencsere sok hozzad hasonlo ember van, ergo nem kell felned attol, hogy nagy lesz a konkurencia, hogy ki a kivalobb. Jo gyerekszulest es takaritast es a fozest se felejtsd el:-)

2016. febr. 10. 20:46
 16/31 A kérdező kommentje:

14-es Nezd, mindannyian masok vagyunk mashogy latunk es elunk meg dolgokat, mashol es mashogy szocializalodtunk es nem fozni a szabadnapodon nem ordogtol valo:-)))

Nem arrol van szo, hogy a ferjem egy tojasrantottat nem tud megcsinalni maganak, hanem szimplan lusta fozni. Ezzel sincs baj, csak ne tolem varja el es ne a szabadnapomon:-))

Az en csaladomban Anyu mindig fozott, szoval mindig volt fott kaja az asztalon de nekem az eves sosem volt kozponti kerdes, kb csak azert eszek mert ha nem ennek valamit ehenhalnek, de ennyi:-))

Ha en nem varok el tole semmit, max megkerem valamire akkor sztem az a minimum, hogy o is megadja ezt a minimalis tiszteletet leven nem a szazadfordulon vagyunk:-))

2016. febr. 10. 20:52
 17/31 anonim ***** válasza:
33%
Attól, hogy szándékosan ilyen szavakat használsz még nem lettél különb! Én nem vonom kétségbe azt, hogy a munkádat tökéletesen ellátod, és azt sem mondtam, hogy buta lennél...de azt, ahogyan a párkapcsolatodhoz hozzáállsz, és a korábbi megnyilvánulásaid sajnos akkor is arra engednek következtetni, hogy emberileg egy önző, lusta nő vagy...
2016. febr. 10. 21:14
 18/31 A kérdező kommentje:

17-es Soha nem allitottam, hogy nem vagyok onzo, persze hogy az vagyok egy egeszseges szintig. Ha nem tudna fozni a ferjem az egy mas tortenet lenne, mert tulkepp az egesz lete tolem fuggne, na de itt arrol van szo, h lusta fozni es inkabb megcsinaltatna velem ahelyett, hogy erot vegyen magan es fozzon magara.

Nem azt mondom, h folyton foznie kell mert persze ha nagyon kell megcsinalom, de a stilus es a hangnem amit megut, az sztem elfogadhatatlan:-)

Masreszt, mindketten ugyanakkor vegzunk a munkaval, mindketten irodaban dolgozunk, szoval nem az van, hogy hazaesik a banyabol 16 oras aktiv fizikai melo utan es a kimerultsegtol fozni sem tud, hanem szimplan lusta.

Ez az egeszseg dolog....ez nem volt mindig igy. Eveken at probaltam lefogyasztani, nem ettem elotte edesseget, neki is csinaltam salatat, futni vittem, aztan vettunk neki egy ellipszis trenert amit hasznalt is egy ideig de utana az egeszet feladta.

En nem tudok helyette egeszsegesen elni es mozogni. Mostanra feladtam, nem erdekel mert egyszeruen semmi de semmi hajlandosagot nem mutat arra, hogy esetleg lefogyjon. Probaltunk mindent, pl szereti a lazac salatat, de utana neki muszaj h csokit egyen. Igy nem lehet.

Mivel felnott pasirol van szo, nem lakatolhatom le a hutot, es most attol, hogy pl fozok neki levest nem lesz vekonyabb mert ugyanugy bevagja az edesseg adagjat. Ma megcsinaltam neki a karajt, utana egybol megevett egy zacsko chipset. Ez van. Van itthon futogep, ha rajta mulna kb csak beporosodna:-))

Az embereket nem lehet megmenteni, ha ok nem akarjak, viszont raebreszteni arra, hogy attol, hogy hazasok vagyunk meg emberkent kell kezelnunk egymast nem valami haziszolgakent, nos azt kotelezo.:-)

2016. febr. 10. 21:25
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészt, nem egy egészséges szintig vagy önző.. De ez egy dolog.

Társas kapcsolatra totál alkalmatlan vagy, bár valószínű a párod is egy gyöngyszem lehet. Ha egy értelmes nő el tudná őt viselné, akkor már valószínű rég lelépett volna, de nyilvánvalóan neki is épp elég difije van.

A probléma ezzel az egésszel az, mivel nem nagyon jut el hozzád mások gondolata, hogy...

Példának írom magunkat. Én, nőként, nem szeretek főzni, ellenben a párom nagyon is, és még jó is benne. Kreatív, bármikor megcsinálja, és ennek őszintén örülök. Egyszerre érünk haza, és mivel én is kívánok enni a kajából, ezért általában összevagdosom a dolgokat, ő meg fűszerezi, feldobja a tűzhelyre, vagy betolja a sütőbe. Amikor ő ér haza hamarabb (volt egy hosszabb időszak), akkor kaja várt mire hazaértem.

Na most ugye én nem szeretek főzni, ha magam vagyok, akkor inkább rendelek, mert lusta vagyok..viszont ha épp itthon meresztem a seggem, akár azért, mert szabadnapom van, akkor az a minimum, hogy a kedves, szeretett páromat főtt kajával várom, elvégre szeretne enni este valamit és nyilván nekem is muszáj. Hogy miért főzök ilyenkor én?! Azért, mert ő egész nap bent volt, dolgozott, én meg itthon voltam és alapvetően semmi kötelességem nem volt.

Az más kérdés, hogy általában ilyenkor takarítok, mosok, mert munka után semmi kedvem nincs, de a lényeg, hogy ha egyszer nem csinálok aznap semmit, gyakorlatilag itthon vagyok egész nap, akkor főtt kajával várom, hogy szökőévente egyszer ne kelljen főznie.

Ha csak egy órával hamarabb érek haza, akkor mindig megvárom és együtt főzünk, mert egyedül nincs kedvem.

Mondom, a hangsúly azon van, hogy neked egész nap nem volt semmi dolgod és a párod is feltételezte, hogy ezegyszer veszed a fáradtságot, mert ugyan 15 perc rászánnod igazán nem lett volna sok (hús fűszerezés, krumpli pucolás, vágás). Ezekután persze, hogy éhesen, fáradtan az a kérdése, hogy "nem főztél semmit?", amiben egyébként semmi sértő nem volt..

2016. febr. 10. 22:03
 20/31 anonim ***** válasza:
63%

Ja és igen..ez egyáltalán nem elvárás, csupán jól esik a másiknak ha néha kaja várja otthon.

Az pedig, hogy végül bebsztad a sütőbe a fűszerezetlen húst mérhetetlen nagy parasztság volt, csak gratulálni tudok.

Komolyan nem értem, hogy tud veled bári együtt élni. És nem arról van szó, hogy a te dolgod lenne a főzés, mert írtam, én sem szeretek, nem is gyakran csinálom, inkább besegítek, de a probléma az hogy totálisan telibeszrod, hogy mi van a másikkal.

Ami a férjed fogyását illeti.. Az egy dolog, hogy betolja a napi csoki, chips adagot, ez nyilván nem egészséges, de rátenni erre azzal, hogy műanyag szarokat esztek, és pizzát etetsz vele.. majd ha elpatkol 45 évesen szerencsétlen, az lesz örömteli. Tény, hogy neki kellene elhatároznia magát, és észrevehetné, hogy nem egészséges, de már az előrelépés lenne, hogyha a csoki és chips mellett, minden más egészséges kaja lenne.

2016. febr. 10. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!