Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennetek, ha a ferjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek, ha a ferjetek igy velekedne rolatok a baratjanak? Tulreagalnam?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok a kisfiammal gyeden,varandos vagyok a masodik babaval.Meglattam egy levelezest,amiben leirta,h o milyen faradt es semmi szorakozas az eletebe.Dolgozik,engrm vasarolni visz,csak a penzkoltes van...Csak elelmiszereket vasarolok,magsmnak semmit.S gyerekre is joreszt en vigyszok.Iszonyatosan rosszul esik es bezarkoztam emiatt.
2016. jan. 12. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Ezek a női hülyeségek.

A legjobb barátaim előtt én is máshogy beszélek, mint otthon a kedvesemmel.

Elmondom nekik milyen jót ba-.sztunk legutóbb, de nyilván a párom előtt nem így hivatkozom erre.

A nők nehezen bírják feldolgozni a férfi beszédet.

2016. jan. 13. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
És ezt vele is megbeszéled, vagy itt puffogsz?! Üljél le vele, és kommunikáció, vagy fogd be, és ne nyavalyogj!
2016. jan. 13. 07:47
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van, azért nem ugyanaz amit csináltok! Az ő terhét nyomja a család fenntartása! Ha annyira bánt, állj munkába!
2016. jan. 13. 08:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyilvan beszelni fogok vele,csak eloszor meg akartam tudakolni ki mit gondol...Munkaba?Hogyan allhatnek munkaba egy kisbaba mellol terhesen?A ferfiak meg birjak feldolgozni,h ok a csaladfenntartok ilyen helyzetben(mellesleg en sem ingyen vagyok itthon) es volt ez az ellenkezoje is.Amikor en voltam a fenntarto,mert munkat valtott,amig nem talalt jobbat...stb Es igen nem ugyanaz a feladatunk,amikor dolgozni jartam sokkal konnyebb volt.Ez nem panaszkodas,csak teny.Kevesbe volt faraszto.Elvezem a gyereknevelest,vagytam ra,de attol meg nehez.Nem konnyiti meg,h mondjuk nem partner...
2016. jan. 13. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak beszelsz rola, semmi nem fog tortenni. Probalj meg szerintem kinezni programokat es betervezni, hogy ekkor ide meg oda... Esetleg szervezni. Csak mert nalunk is ugy van hogy nondjuk hogy ezt kene csinalni meg azt aztan ez annyiban marad : ) mi nyitottunk egy kozos naptarat ahova beirjuk mind a ketten a programokat amit eltervezunk. Igy valoszinubb hogy lesznek kozos programok...
2016. jan. 13. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha az a baj, hogy nincs semmi szórakozás, akkor szervezd meg. Ne azt mondd, hogy "el kellene menni valamikor szórakozni", mert abból nem lesz semmi, csak úgy éli meg, hogy a fülét rágod, hanem konkrétumot. "Szombat este menjünk moziba, addig átjön a tesóm és vigyáz a gyerekre."
2016. jan. 13. 09:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen egy kis kikapcsolodas nagyon jo lenne.Regotw vagyok ra es ezt tudja,gondolom o is.Viszont en,atert mondom neki h jo lenne...stb,mert en nem tudom megszervezni ki tudna vigyazni a babara.Csak az o szulei elnek,tesom meg kulfoldon lakik.Bebiszittert igy a semmibol nem tudom honnan hivhatnek,csak ismerosre mernem/nenk rabizni a gyereket.Nagyszulok nehezkesek,sosem ajanlottak fel h vigyaznanak ra,nem is ugy neznek ki,mintha akarnanak.Elik az eletuk
2016. jan. 13. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyi nincs?

Adjátok le azt a porontyot, amelyik kint van és menjetek el egy borvacsorára- te nyilván almalevezz :D vagy ha megtehetitek egy welness hétvégére. Szerintem mind a kettőtöknek egy kis kikapcsolódás kell.

Most itt te is azt mondod, amit ő, hogy fáradt vagy és nehéz. Te se vagy különb csak másképp fogalmazol. Irány kikapcsolódni!

De ha elmenni nem tudtok gyereket akkor is adjátok le egy hétvégére otthoni mozi, pop-corn, összebújás, séta este. Élelmiszer, pelenka stb vásárlás, munkáról beszélni TILOS. Hétköznapi témák TILOS!

2016. jan. 19. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!