Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi idő után kezdted unni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kezdted unni az eddigi partnereid, illetve a házastársad? Ugy őszintén!

Figyelt kérdés
És a házasság előtt mennyi idővel jöttetek össze és mennyi időt éltetek együtt ?
2015. dec. 8. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Én még nem untam meg a párom Pedig már pár éve együtt vagyunk :D Nem hiszem,hogy valaha megunom.

18 L

2015. dec. 8. 01:09
 2/8 anonim ***** válasza:

1-másfél év után a volt barátom.

Ő engem kicsit később.

2015. dec. 8. 03:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam változó, hogy épp unom vagy nem. Vannak időszakok mikor már nagyon unom, aztán újra érdekessé tud válni.

8 éve tart.

2015. dec. 8. 06:42
 4/8 anonim ***** válasza:

A harmadik év közben.

Leesett a rózsaszín szemüveg. Viszont ittragadtam. :(

2015. dec. 8. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
25 ève vagyok a felesègemmel.De nem èrzem azt,hogy unnám.Sőt imádom!
2015. dec. 8. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A férjemmel 5,5 éve vagyunk együtt, nem unom, őt nem lehet megunni:)

Az előtte való leghosszabb kapcsolatom 10 hónap volt. Ott olyan 4 hónap körül már kezdtem érezni, hogy elég volt belőle, de ez az ő viselkedéséből adódott főleg, egyébként el lettünk volna békében, bár nem voltam szerelmes, végül ott is hagytam.

A többi kapcsolatom csak 1-2 hónaposra sikeredett, megszeretni sem volt időm őket, már szakításba is fulladt a dolog.

2015. dec. 9. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, ez lemaradt

Házasság előtt 1,5 évvel jöttünk össze. 6 hónapot éltünk együtt esküvő előtt. 4 éve vagyunk házasok.

2015. dec. 9. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

A titok abban van, hogyha picit megunod a társad, akkor keresni kell benne új felfedezni valót. :)

Exemből nagyjából fél év alatt lett elegem, utána még három hónapot húztunk rá, bár utólag kiderült, hogy ő hamarabb unt meg engem, csak nem volt másik nő kéznél, hát még elfértünk egy darabig.

Mostani páromat imádom, és sose tudnám végleg megunni. :) Átlagban 3-4 havonta van egy hullámom, hogy most kicsit sok lett belőle (neki is vannak egyébként ilyenjei), akkor hagyjuk egy kicsit fellélegezni egymást, nyomás barátnőkhöz, haverokhoz, vagy csak simán együtt csinálunk valami különlegeset, amivel újra felfedezzük magunknak a másikat. Én azt gondolom, hogy ez így egészséges. :) Bár egy hisztis dög sokszor, de nem tudnám elképzelni nélküle az életem. :)

Egyébként hat éve ismerem, egy éve az enyém. :)

25N

2015. dec. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!