Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi idő után kezdted unni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kezdted unni az eddigi partnereid, illetve a házastársad?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Amikor elkezdtek a fejemre nőni, megmondták mikor mit tegyek, mi az ami jó, mi az ami nem jó, kritizáltak, elszámoltattak.
2015. nov. 22. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Pár éve azért együtt vagyunk a párommal (együtt is élünk), de unni nem unom. szeretek vele elmászkálni ide-oda, programot csinálni, de a csöndes borús hétvégén is nagyon jó csak bevackolni magunkat. Bár igaz, hogy nem nagyon szoktam unatkozni, elfoglalom magam mindig nem kell szórakoztatni, festés vagy egy jó könyv egy kis borral pléddel, tökéletes.
2015. nov. 22. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ingyen lakasert en is szexelnek, mint az 2-es.
2015. nov. 22. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
0.0 mi van 3-as? Ő költözött hozzám, az én albérletembe amit most felesbe fizetünk. Mégis honnan szedted ezt az ingyen lakás dolgot?
2015. nov. 22. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
7 éve vagyunk együtt párommal és mi sem unjuk egymást. Hát most Istenem vannak még akik így is tudnak élni :)) Voltak hullámvölgyek a mi kapcsolatunkban is,valszeg lesznek is még,csak mi nem abban gondolkodunk,hogy elhagyjuk egymást hanem hogy átvészeljük,megoldjuk őket.
2015. nov. 22. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolatomnál 3 év után kezdett megromlani a helyzet. Inkább neteztem, vagy filmet néztem, mintsem vele foglalkozzak. Még egy évet szenvedtünk egymás mellett.

A férjemmel lassan hat év "szívjuk egymás vérét" :) és nincs ilyen. Szeretek vele lenni, igénylem a társaságát. Persze van olyan napom, hogy nincs kedvem a munkahelyi hülyeségeit hallgatni (általában ugyan az a téma), és inkább csinálnék mást, de az vesse az első követ, akinek nincs rosszabb napja.

2015. nov. 24. 11:58
 7/9 omba ***** válasza:

Volt már akitől elváltam, de nem az unalom tette.

Az gáz lehet.

2015. dec. 2. 10:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Azóta kivel mi a helyzet ?
2020. dec. 3. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én onnan kezdtem unni amit össze költöztünk. Előjött az igazi énje. Amint megkapott már be mert szólogatni, de én az ő dolgaiba ne merjek mert az már nem tetszik neki.
2021. jan. 11. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!