Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ledobta a büdös zokniját a lépcső aljába, és elvárja, hogy én vigyem ki a szennyesbe. Elváljak?
Mindenek előtt az is kérdéses, hogy mióta megy ez így?Mért csak most tört ki?
Mindenképp próbáld vele megbeszélni, hogy neked így nem jó. Szeretnéd ha ezen és ezen változtatna, mert neked ez így nem kapcsolat.
Miért ragaszkodsz egy olyan férfihoz foggal körömmel, akivel nem vagy boldog?
A zokni ott rohadjon meg. Ne szedd ossze semmijet. Amugy elvalnek, mert ez a tiszteletlenseg jele.
N
Még mindig nem derült ki, hogy mi az igazi probléma.
Milyen a viszonyotok, ki mit csinál, szeretitek-e egymást... stb.
Nem igaz hogy senki nem érti...nem arról az egy ki-be b. szott zokniról van szó!
Hanem arról hogy a saját sz.rát mással akarja elpucoltatni.
Mi az hogy nem képes maga után eltenni, szényen az ilyen.
Nem vagy senki szolgája, attól mert összeházasodtatok nem viselkedhet úgy veled mint egy alattvalóval.
Nekem volt erre egy férjnevelő praktikám, leírom ide, bár a te helyzetedben nem hatásos:
SEMMIT nem rakott a szennyesbe. Nagyon ritkán került oda valamilyen cucca, a zokni, fehérnemű rendszeresen elnyelődött az ágy alatt.
Aztán elfogytak a cuccai.
Mikor rajtam kereste, a leg ártatlanabb fejjel néztem rá, hogy én nem értem mi történhetett, mert a szennyestartó üres.
Nem mondom, hogy nem marad szanaszét cucca néha.
De már nem gyűjti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!