Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ledobta a büdös zokniját a lépcső aljába, és elvárja, hogy én vigyem ki a szennyesbe. Elváljak?
Figyelt kérdés
Már három napja ott büdösödik a zokni, és hiába mondom neki, nem hajlandó kivinni a szennyeskosárba. Ti elválnátok ilyen helyzetben?2015. dec. 2. 08:48
11/31 anonim válasza:
Ostoba vagy. Kommunikációból, problémakezelésből nulla.
Nektek nem a ledobott zokni a problémátok. Nem oldottatok meg valamilyen sokkal régebbi problémát, és most oda jutottatok, hogy egy ledobott zokni miatt válást fontolgatsz. Azt keresd meg, hogy miért nem bírtok egy ilyen bagatell dolgot azonnal és könnyedén megoldani, miért alakult ki ez.
12/31 A kérdező kommentje:
10-esnek, én tartom el a férjemet, nem dolgozik.
2015. dec. 2. 09:42
13/31 anonim válasza:
Nagyobb baj lehet itt, mint egy ledobott zokni. Én már sokszor elválhattam volna (és sejtem még sok társam), ha ez válóok lenne. Ha nem dolgozik és te tartod el, az már nagyobb gond. Mindenesetre ne a zokni miatt válj, ha már válni akarsz.
14/31 A kérdező kommentje:
11-es, én kommunikálok, de egy pszichopata nem fog megváltozni, bármit mondasz neki.
2015. dec. 2. 09:47
15/31 anonim válasza:
Ebben az esetben igen, válj el.
16/31 omba válasza:
nem bagatell dolog, mert az ördög a részletekben, meg az ilyen kis ügyek tömegében kik.
Meg hát ha még el is kell tartani, - ebben szeretné megmutatni, hogy azért mégis ő az úr...
Hát nagyon boldog jövőt én nem látok ebben.
17/31 anonim válasza:
Azén férjem a használt alsónadrágjait hagyja az ágy alatt, amit immáron 6 éve bányászok ki és viszem a szennyesbe. :) Én nekem meg az hülye mániám, hogy több poharat használok egyszerre. Itt nem a zoknikkal van a gond.. Mert ez önmagában semmiség. Nem lehet, hogy ez az utolsó csepp a pohárban ...?
18/31 A kérdező kommentje:
17-es, fején találtad a szöget, betelt a pohár!
2015. dec. 2. 10:29
19/31 anonim válasza:
jó hülye vagy ha ezt hagyod, mondom ezt férfi szemmel!
20/31 anonim válasza:
nyilván egy zokni miatt hülyeség lenne, de ha máskor is ezt csinálja, hogy rád hagyja a házimunkát, nem segít semmiben (akkor se ha megkéred) stb, akkor jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!