Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a házasságotokat milyen vagyonnal indítottátok? Rendelkeztetek már valamilyen ingatlannal, ingósággal?
Figyelt kérdés
Ha összeadjuk a kettőtök vagyonát mivel kezdtétek a házasságot?2015. nov. 25. 10:44
11/29 anonim válasza:
0. Sem neki, sem nekem nem volt semmi. Mondjuk most is sok. :D Se kocsi, se ház. De segítség nélkül, átlag fizetésből...nem is lehet ugrálni....
12/29 anonim válasza:
Mikor megismerkedtünk, volt két pusztánk. A puszta hátsónk. Aztán sok munka, majd vállalkozásba kezdtem. Gyarapodtunk, lakás, nyaraló, kocsi, 2telek. Aztán elbanyásodott és 22 év után kiszálltam, nem bírtam elviselni a cezaromániát, mindent otthagytam (tehermentesen), építettem egy házat magamnak. Azóta egyedül élek, de legalább nincs hiszti és folyamatos átverés. Ma már unokáim vannak.
13/29 anonim válasza:
Nekem volt egy autóm (1.5 m)
A férjemnek is (3.3 m)
Nekem volt két fél lakás a nevemen (a másik fele a testvéremén, és haszonélvezet a még hála az égnek életben lévő családtagoknak, tehát nem értékesíthető vagyonnak számított) - összesen 13 m
A férjemnek egy házfél van a nevén pontosan ugyanilyen körülmények között, 20 m értékben.
6 millió közös megtakarításunk volt, amit a házépítésre fordítottunk (persze hitellel).
14/29 anonim válasza:
Volt két mélytányérunk két kanállal. (Ezt is a kórház konyhájáról csórtuk.) Meg volt egy olyan albérletünk, amiben reggelre befagyott a víz. Volt egy garnitúra téli, meg egy garnitúra nyári ruhánk. Meg mindkettőnknek volt egy kincse: a másik. Persze ez még az átkosban volt, amikor másod-, vagy akár harmadállást is talált az ember, így a jövőtől nem kellett tartani.
15/29 anonim válasza:
A nagymamám örökölt lakásában laktunk az esküvőig, amit az esküvő utáni hónapokban vettünk meg hitelből. Nekem volt kb 1 millióm, amiből felújítottuk a lakást, neki volt egy kb 1milliós autója. A férjemnek volt(van) egy vállalkozása, amiben kb 1millió érték volt benn akkor (különböző szükséges felszerelések). Az esküvőre közösen spóroltunk már, az esküvő előtt 2 évig közös kasszán voltunk, az esküvő után a nászajándék pénz egy része önerőre ment a lakáshoz (volt arra is megtakarításunk, de ki kellett pótolni) és egy része a vállalkozásába ment. A maradékkal azokat a lukakat pótoltuk, ami még hiányzott.
16/29 anonim válasza:
neki egy autója (kb. 1 millió ft értékű) ill közös megtakarításunk (kb. 3 millió ft) volt.
17/29 anonim válasza:
Férjem megörökölt, egy kb. akkor 5-6 milliós, eléggé lelakott lakást, amit a félretett pénzéből felújított. Volt egy kb. egymilliós autója, hitellel. Összesen volt kb. 3 millió megtakarításunk, aminek egy része elment a lakásra.
18/29 anonim válasza:
Nekem saját hitelmentes autó és ingatlan Feleségemnek pedig szintén hitelmentes saját lakás frekventált helyen!
Mindkettőnk szülei jól állnak, mi pedig mindketten egykék vagyunk :-)
19/29 anonim válasza:
Ember, vagyon nélkül nem hogy házasodni nem lehet manapság, még rád sem néznek...
20/29 anonim válasza:
A hàz amiben élünk félig az én nevemen van. Még akkor vette a csalàdom amikor szingli voltam. A férjem hozta a ruhàit és pàr könyvet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!