Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírnátok fizikai kapcsolat nélküli házasságotokat?
Semmilyen fizikai kapcsolat nincs köztünk lassan 1 éve :)
Van 2 gyermekünk. 31 éves leszek, normális nőnek tartom magam. Ti mit tennétek?
Próbálkoznék...
Én 1 hónap után már úgy voltam, hogyha a férjem nem próbálkozik többszöri kérés ellenére sem (én minden ostoba női trükköt bevetettem kb.), akkor csúnya vége lesz. Nem mondom, hogy rögtön elváltam volna, de azt nem lehet ép ésszel bírni amikor így áll az emberhez a párja.
Egy hónapot.
aztán kezdődtek a problémák, beszélgetések. Most minden OK.
Nálunk is voltak ilyen gondok, igaz, az én részemről, de megbeszéltük. Én egy időben sajnos rengeteget híztam. Gyerekként kövér voltam, utána lefogytam, 12 évig tartottam is a súlyomat, próbáltam egészségesen élni, mozogtam, stb...
Aztán munkanélküli lettem.
Az önbizalmam a nullához közelített, mert hónapokig sehová se hívtak be. Csokival, péksütivel vigasztaltam magam, mert a férjem sokat dolgozott és esténként fáradt volt ahhoz, hogy komolyabban lelkizzen velem, hétvégén meg nem értünk rá a lelki nyomorommal foglalkozni. Mivel azt se éreztem, hogy neki fontos lennék, tovább növesztettem a hájamat. Ettől nem éreztem magam kívánatosnak és többnyire visszautasítottam a közeledését. Kb. fél évig bírta, akkor finoman rákérdezett, hogy mi a baj. Vasárnap délután volt. Estig bőgtem és én rázúdítottam mindent, ami bántott. És megbeszéltük az egészet. Elmentem önkénteskedni, hogy kezdjek magammal valamit, újra elkezdtem mozogni, visszajött az önbizalmam és az együttlétek is sűrűsödtek. 3 hónap múlva kaptam állást, az is rengeteget segített. Most már rendben vagyunk, fél éve újra dolgozom.
Szóval szerintem érdemes lenne először neked elgondolkoznod azon, hogy ez az egész mikor változott meg. Hogy régen milyen volt, mennyi, stb., és mikor tűnt el. Aztán persze beszélned kell erről a férjeddel. Ha ez őt is zavarja, akkor cselekedni fog, ha nem, akkor megette a fene az egészet.
Kb 3 hónap volt a legtöbb kihagyás amikor szültem.
Mit mondod a férjed, miért nem akarja?
Ha nem a szülés utáni 6 hét, vagy egészségügyi oka van amiről tudok, akkor 1 hét után leültetném a férjem, és megmondanám, hogy addig onnan nem kel fel amíg meg nem mondja mi a gond.
És innen tudnék tovább lépni. Attól függ merre, milyen magyarázatot ad.
De pl ha már nem működne neki....de ettől még ugyanúgy meglenne köztünk a szerelem, ölelések, csókok puszik, minden olyan dolog amiből érezteti hogy szeret, nem hagynám el. Megoldanám másképpen. (Nem megcsalásra gondolok):)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!