Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek érdemes várni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes várni az első együtléttel a házasságig? És akik nem vártak vele megbántátok?

Figyelt kérdés

2015. nov. 23. 18:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
A legnagyobb hibák egyike.
2015. nov. 23. 18:54
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy egy házasság jól megy-e majd, mindig rizikós. Nem kellene, hogy még a szex is kérdéses legyen.
2015. nov. 23. 18:56
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem "érdemes" vagy "nem érdemes". Ha belső igényed van rá, hogy várj vele addig, akkor tedd. Ha meg nincs, akkor ne tedd. Most mit, megszavaztatod a GYK-n erre járó random idegeneket, aztán ha az jön ki, ágyba bújsz, ha meg az, akkor nem???

Én nem vártam vele. Kb. nullára szűkül a párként szóba jövő pasik száma, ha közlöm, hogy esküvőig semmi. És ha mégis találok egyet, akkor simán lehet, hogy nem lesz vele jó. Ahogy volt már olyan férfi az életemben, akivel szörnyű volt, hiába minden.

2015. nov. 23. 19:10
 14/25 anonim ***** válasza:
20%

6 vagyunk nekunk bejott de mi mindketten ezt tartottuk helyesnek.

Mivel soha mas ferfit nem ismertem igy nekem a ferjem a legjobb a vilagon es ez igy van jol

nem is akarok soha mast megismerni

2015. nov. 23. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem érdemes.
2015. nov. 23. 19:14
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Vallási okokból akartam várni.A párom is vallásos volt,együtt döntöttünk így.Aztán 5 év után tönkrement a kapcsolat.Nagyon frusztrált,hogy közel a 30-hoz szűz vagyok.Utána volt egy rövidebb kapcsolatom,alig vártam,hogy túlessek rajta.Intelligens volt a srác,nem szólt semmit,de biztos rájött.Majd megismertem a férjem.Az esküvőnk előtt,amit én a gyóntatószékben kaptam a paptól,hogy mi az,hogy nem őrizgettem a szüzességem.Megbántam,hogy őrizgettem.Ne várj!
2015. nov. 23. 21:19
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

"És akik nem vártak vele megbántátok?"

Ezt úgy kérdezed,mintha az emberek nagy többsége várna a házasságig...

Elenyésző azok száma,akik ezzel ilyen sokáig várnának!

Mekkora pofára esés már,ha a nászéjszakán derül ki,hogy a pasi/csaj egy nagy rakás s.zar az ágyban!

2015. nov. 23. 21:36
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Dehogyis. Előbb építi fel az ember a szerelmi kapcsolatot és előbb van a szerelmi beteljesülés, mint megszületne a házasodás gondopolata, igénye!

Szerelmi kapcsolatot már 1,5 évesen is akartam, testi kapcsolatra 13 éves korom óta vágyom, házasodni még most sem akarok!:)

2015. nov. 24. 11:07
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem. Teljesen felesleges. Ódivatú, ostoba dolog. Én nem is vártam vele, pedig életem első...és valószínű utolsó férfiához mentem feleségül...
2015. nov. 24. 13:48
 20/25 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a mai világban már nem szégyen, hogy esküvő előtt lefekszik egy pár. Sőt, célszerű, mert előfordulhat, hogy mégsem passzolnak egymáshoz szexuálisan és ha ez házasság után derül ki, akkor két lehetőség marad csak: vagy egy életen át eltűrik egymást úgy, hogy nem okoz örömet a szex (vagy egyiknek vagy mindkettőnek) vagy elválnak, de ez utóbbi egyszerűbb még házasság előtt, ha így alakulna. Szóval szerintem nem érdemes várni az első együttléttel a házasságig.
2015. nov. 24. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!