Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes várni az első együtléttel a házasságig? És akik nem vártak vele megbántátok?
Ez nem "érdemes" vagy "nem érdemes". Ha belső igényed van rá, hogy várj vele addig, akkor tedd. Ha meg nincs, akkor ne tedd. Most mit, megszavaztatod a GYK-n erre járó random idegeneket, aztán ha az jön ki, ágyba bújsz, ha meg az, akkor nem???
Én nem vártam vele. Kb. nullára szűkül a párként szóba jövő pasik száma, ha közlöm, hogy esküvőig semmi. És ha mégis találok egyet, akkor simán lehet, hogy nem lesz vele jó. Ahogy volt már olyan férfi az életemben, akivel szörnyű volt, hiába minden.
6 vagyunk nekunk bejott de mi mindketten ezt tartottuk helyesnek.
Mivel soha mas ferfit nem ismertem igy nekem a ferjem a legjobb a vilagon es ez igy van jol
nem is akarok soha mast megismerni
"És akik nem vártak vele megbántátok?"
Ezt úgy kérdezed,mintha az emberek nagy többsége várna a házasságig...
Elenyésző azok száma,akik ezzel ilyen sokáig várnának!
Mekkora pofára esés már,ha a nászéjszakán derül ki,hogy a pasi/csaj egy nagy rakás s.zar az ágyban!
Dehogyis. Előbb építi fel az ember a szerelmi kapcsolatot és előbb van a szerelmi beteljesülés, mint megszületne a házasodás gondopolata, igénye!
Szerelmi kapcsolatot már 1,5 évesen is akartam, testi kapcsolatra 13 éves korom óta vágyom, házasodni még most sem akarok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!