Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok találkozni nagyon kirakatba rakott párkapcsolatokkal facebook-on? Mit gondoltok ilyenkor?
Én azt gondolom,tudom az igazságot úgyis. Tegnap kitették a lájkgyűjtős "ittmegottvoltunkdejóvolt" képüket,utána meg panaszkodtak,hogy "igen egyébként rakás ... a kapcsolat még mindig"
Szóval mosolygok magamban,ez a gondolatom.
Jót röhögök az ilyen.
Nyomja a 2 fél egymásnak az így szerelmem, úgy szerelmem, örökké együtt. Aztán mind a 2 nek a képei között megtalálható az ex, akinek ugyan ezeket írogatták. :D
Én ezerről szoktam leiratkozni. Ha a spamelés oka nem az esküvő, ami épp most volt, akkor ha már egy-két hét alatt a többedik ilyen bejegyzés jön velem szembe, akkor kis nyilacska és leiratkozás. Nem szoktam unfriendelni, mert annyira nem zavar, csak ne ezzel legyen tele a falam.
Nem más boldogsága zavar, csak annyire rettenetesen MŰ. Akiktől ezt láttam eddig sokat, ők személyesen pont hogy nem voltak sose boldogok. Napi 8 ilyen ígyszeretlekúgyszeretlek a másik idővonalára, publikusan, de ha élőben beszélünk, akkor csak panaszkodik hogy jajjdemilyen rossz a kapcsolatuk. Érdekes, a boldog párok az ismeretségi körömben sose művelik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!