Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti íratnátok házassági szerződést?
A baràtnőm férjhez megy.
A vőlegénye csalàdja nagyon gazdag.
Sajàt autószalonjuk van màr évek óta.
Ők segítettek hàza venni nekik.
A vőlegény is abban a csalàdi cégben dolgozik.
Felvetették hogy szeretnének vele hàzassàgi szerződést kötni de ő teljesen kiakadt.
Viszon én valahol megértem őket mivel a baràtnőm tényleg nem vitt oda semmit szó szerint csak a ruhàit.
Mi a véleményetek erről?
Hát, ha lett volna saját vagyonunk, szerintem írtunk volna, de mivel se nekem se a férjemnek nem volt pénze, se más vagyona, ezért nem írtunk. Ami meg házasság előtt került a nevemre, az úgyis kümö9nvagyonnak számít, szóval a férjemet nem érinti semmilyen formában. Én nem látok a szerződésben semmi kivetni valót.
Szerintem aki ezen kiakad, az pénzre utazik.
abszolut normalis es a baratnod egy fejletlen tini ha ezen kiakad
ha eleg erett lenne mar a hazassagra eszebe se jutna hogy kiakadjon ezen
es nem, nem ugy megy bele mindenki, hogy majd ha elvalunk, de nezzel mar szet a vilagban, hany hazassag vegzodik valassal es hanyan szivjak a fogukat mert nem irtak papirt hazassag elott
semmi kivetnivalot nem latok a papirban
Érthető, én is kötnék, ha ilyen helyzetben lennék.
Az okoskodóknak pedig, igen a házassági szerződés nem csak a házasság előtti vagyoni helyzetről szól! És nagyon sok kiskapu van a jogban, illetve nemcsak válás esetén lehet hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!