Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van bocsánat a megcsalásra?
Nincs olyan hiba, mert nem a hazastars hibaja, ha a masik megcsalja, hanem az mindig es kizarolagosan a megcsalo dontese. Olyan ok lehet, ami elvezet a megcsalasig (pl. elhanyagoljak lelkileg es testileg is stb. stb.)
De az idaig elvezeto okok, akkor se jelentik azt, hogy a megcsalt a hibas a megcsalasig. Hibas, hogy a kapcsolatot hagyta odaig fajulni, hogy ez megtortenjen, de megcsalni akkor se kellett volna, hiszen nem veletlen, ha hagyta a dolgokat mert valoszinuleg eszre se vette, hogy ennyire felrementek a dolgok.
A megcsalo a ludas minden esetben es ezert kerdes, hogy az o hibajat meg kell-e bocsatani azaz azt, hogy egyertelmu jelzes helyett, hogy neki nem jo a kapcsolat es annyira nem jo, hogyha nem valtozik, akkor "dragam meg foglak csalni, ha nem csinalsz semmit" kijelentest nellozve szepen elsunnyogott, hazudott es egy harmadik felet is valojaban becsapott.
En nem tudnam megbocsatani, egyszeruen nem az a tipus vagyok. Lehet kuzdenek erte, mert versenytarsnak ereznem a szeretot, akar megvan még, akar mar kidobtak, de utana orokre ott lenne bennem a tuske es a bizalmamat visszanyerni rettenetesen nehez lenne. Ezert en nem kinoznam a sajat bizalmatlansagommal a masikat. (Lehet parterapeuta segitseget igenybe vennem es prpbalkoznek egy evig, de ha nem megy magam kuldenem el.)
Az altalam ismert statisztikak szerint (sajnos kis szamu), akik nem mennek el a vegletekig a megcsalas kielemzeseben es nem kerik szakember segitseget, azoknal a problema visszatero es ujra lesz megcsalas. Olyanrol tudok, hogy rovidtavon hirtelen felfutott a kapcsolat minden ertelemben, de fel evvel kesobb minden a regi lett es valassal vegzodott.
Ha en csalok azt se tudom megbocsatani.
40N
Itt azért más is van. A férjed valamiért válni akart. Mi volt az oka? Köze volt ahhoz az illetőhöz akivel megcsalt?
Miért gondolta meg magát? Szerintem a válás gondolata legalább akkora baj, mint hogy megcsalt.
Beszélgessetek sokat, hogy mi hiányzik a házasságotokból.
A kérdésedre a válasz szerintem teljesen egyéni történettől függ. Első körben azt mondanám, hogy nem bocsátható meg, repül az illető...stb.
De ott a mérleg másik oldala, hogy x éve szeretem, ott vannak a közös gyerekek, a közös dolgok, amiket együtt értünk el, építettünk fel...stb. Nem biztos, hogy az ember ezt olyan könnyen felrúgja. Persze megbocsátani sem lehet túl egyszerű, és biztos nagyon sok idő kell hozzá. De ha mindkét fél akarja, és sokat tesz érte, talán helyre lehet hozni.
Ez nagyon szitufüggő!!!
A kérdés hogy testi megcsalás történt csak vagy már többről van szó. Mármint lelkiekben is a palira vagy cuppanva?
Én a testi megcsalást megbocsájtottam már mindenféle gond nélkül mert jól érezték magukat és kész!
Hazudnák ha azt mondanám nem érdekel és simán megemésztettem de aránylag jól túllendültünk az ügyön hipp hopp!
Viszont ha már lelkiekben másra vagy rákattanva és úgymond vele kezded elképzelni a jövődet akkor az már keményebb dió! Ott már eléggé elgondolkodtató a dolog. Szerintem ha csak a sex-ről szól a megcsalás akkor néha-néha belefér!
14.
Hogy van gusztusod lefeküdni vele az után, hogy mással feküdt le a házastársad? (Persze ha nem akarsz ne válaszolj, csak kíváncsi vagyok)
Én undorodnék. Pont ez az egyik oka annak, hogy 1 éjszakás kalandot se tudnék megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!