Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez reális ok a megcsalásra, vagy csak ezzel akart takarózni a férj?
Betegen vagyok itthon, és épp szellőztettem, ezért nyitva volt az ablak. Az alsó szomszédomék éppen veszekedtek. Tudom, csúnya dolog hallgatózni, de annyira üvöltöttek, hogy mindent tisztán lehetett hallani, aztán meg már érdekelt, hogy mi lesz a vége, szóval hallgatóztam, na. :)
Eddig nem hallottuk őket vitatkozni, 3 kisgyerekük van, tök normális családnak tűntek, 30-as éveikben lehetnek. Lényeg a lényeg, hogy a férj megcsalta a feleségét, és lebukott. A nő megkérdezte, hogy miért, hiszen olyan jól megvoltak, ő azt hitte szeretik, tisztelik egymást, sosem mondta, hogy kevés, vagy rossz lenne a szex, hogy tehette ezt vele, stb. Erre a férj üvöltötte, hogy azért, mert ő mindig is ki akarta próbálni az anális szexet, de a nőnek aranyere van, és mindig hisztizett, hogy fáj neki (na itt azért dobtam egy hátast majdnem). És azért csalta meg, mert neki igenis kell az anál, mert erre vágyott mindig is.
Ez tényleg reális indok a megcsalásra? Vagy csak ezzel akarta a feleségre hárítani a felelősséget? Légyszi ne trollkodjatok, komolyan kíváncsi vagyok, hogy más is annyira abszurdnak érzi-e ezt a kifogást a férj részéről, mint én.
az a pasi hülye
mi az h neki jár ez ?
számomra elfogathatatlan lenne ez az indok ...
NINCS reális ok a megcsalásra.
Amit ez a pasi csinált az meg különösen görény.
Te jó ég... Ebben csak a még szomorúbb, hogy rengeteg ilyen eltorzult, agyhalott, semmirevaló pasi van manapság. Gyakorlatilag a többség ilyen. :(
A megcsalásra nincs mentség. Főleg nem egy ennyire szánalmas. Én a nő helyében ott helyben letéptem volna a tökeit és lenyomta volna a torkán. Ezt minimum megérdemelte volna...........
Ez az idióta kifogás MAJDNEM olyan rossz, mint maga a megcsalás.
Legyen gerince, vállalja amit tett, ne mentegetőzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!