Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet ez reális ok a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez reális ok a megcsalásra, vagy csak ezzel akart takarózni a férj?

Figyelt kérdés

Betegen vagyok itthon, és épp szellőztettem, ezért nyitva volt az ablak. Az alsó szomszédomék éppen veszekedtek. Tudom, csúnya dolog hallgatózni, de annyira üvöltöttek, hogy mindent tisztán lehetett hallani, aztán meg már érdekelt, hogy mi lesz a vége, szóval hallgatóztam, na. :)

Eddig nem hallottuk őket vitatkozni, 3 kisgyerekük van, tök normális családnak tűntek, 30-as éveikben lehetnek. Lényeg a lényeg, hogy a férj megcsalta a feleségét, és lebukott. A nő megkérdezte, hogy miért, hiszen olyan jól megvoltak, ő azt hitte szeretik, tisztelik egymást, sosem mondta, hogy kevés, vagy rossz lenne a szex, hogy tehette ezt vele, stb. Erre a férj üvöltötte, hogy azért, mert ő mindig is ki akarta próbálni az anális szexet, de a nőnek aranyere van, és mindig hisztizett, hogy fáj neki (na itt azért dobtam egy hátast majdnem). És azért csalta meg, mert neki igenis kell az anál, mert erre vágyott mindig is.

Ez tényleg reális indok a megcsalásra? Vagy csak ezzel akarta a feleségre hárítani a felelősséget? Légyszi ne trollkodjatok, komolyan kíváncsi vagyok, hogy más is annyira abszurdnak érzi-e ezt a kifogást a férj részéről, mint én.

2015. szept. 28. 14:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

az a pasi hülye

mi az h neki jár ez ?

számomra elfogathatatlan lenne ez az indok ...

2015. szept. 28. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Akárhány év együttjárás ,házasság és 3 gyerek után most tűnt fel a férjnek ,hogy a nője nem engedi a másik likat? Ez hülye..
2015. szept. 28. 14:20
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, eddig sosem hallottunk hangos szót tőlük, lehet hogy eddig is probléma volt ez, csak nem üvöltve beszélték meg ezidáig. Szegény csajt baromira sajnálom amúgy, ez iszonyú pofon lehet az önbecsülésének. Pedig jól néz ki, nem hagyta el magát, dolgozik is, meg a férje is tök normálisnak tűnt, szereti a gyerekeit, szóval ilyen ideális családnak gondoltam őket.
2015. szept. 28. 14:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg mintacsalás csak mutatja magát kifelé,felveszik a bazárimosolyt reggel ,közben belül rohad az egész mert egyik sem kiváncsi a másik problémájára,beszélgetni nem tudnak csak elvannak a napi rutinnal. Aztán valahol kirobban a feszültség akár egy megcsalásban is,és senki sem ért semmit.
2015. szept. 28. 14:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

NINCS reális ok a megcsalásra.

Amit ez a pasi csinált az meg különösen görény.

2015. szept. 28. 14:38
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos a pasik ilyenek, ha valamit nem kapnak otthon meg elmennek máshova ahol megkapják. Ha ő ezt ki akarta próbálni, vagy régebben csinálták csak egy ideje nem, nem fogja úgy leélni az életét, hogy ne próbálja ki, csinálja úgy is. Minden pasi ilyen. Van aki lebukik, van aki nem. Azt nem értem ha Őt ez ennyire vonzotta, minek csinált 3 gyereket, minek vett el egy olyan nőt akivel nem passzolnak szexuálisan? Ha szexuálisan nem illik valaki össze, akkor hogyan lehet komoly kapcsoltuk? Az egyik legfontosabb dolog, hogy ott összeillő legyen két ember, mert ha szexuálisan nem passzolnak lehet akármennyire nagy a szerelem, megöli a lelki dolgokat is. Kereshettt volna a srác olyat akinek ez alap.
2015. szept. 28. 14:56
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem csak rossz kifogás, hogy kell neki a művészbejáró.
2015. szept. 28. 15:02
 8/19 anonim ***** válasza:
34%

Te jó ég... Ebben csak a még szomorúbb, hogy rengeteg ilyen eltorzult, agyhalott, semmirevaló pasi van manapság. Gyakorlatilag a többség ilyen. :(

A megcsalásra nincs mentség. Főleg nem egy ennyire szánalmas. Én a nő helyében ott helyben letéptem volna a tökeit és lenyomta volna a torkán. Ezt minimum megérdemelte volna...........

2015. szept. 28. 15:40
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez az idióta kifogás MAJDNEM olyan rossz, mint maga a megcsalás.

Legyen gerince, vállalja amit tett, ne mentegetőzzön.

2015. szept. 28. 15:41
 10/19 anonim ***** válasza:
ez egy barom, akinek fogalma sincs a szeretetről
2015. szept. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!