Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez reális ok a megcsalásra, vagy csak ezzel akart takarózni a férj?
Betegen vagyok itthon, és épp szellőztettem, ezért nyitva volt az ablak. Az alsó szomszédomék éppen veszekedtek. Tudom, csúnya dolog hallgatózni, de annyira üvöltöttek, hogy mindent tisztán lehetett hallani, aztán meg már érdekelt, hogy mi lesz a vége, szóval hallgatóztam, na. :)
Eddig nem hallottuk őket vitatkozni, 3 kisgyerekük van, tök normális családnak tűntek, 30-as éveikben lehetnek. Lényeg a lényeg, hogy a férj megcsalta a feleségét, és lebukott. A nő megkérdezte, hogy miért, hiszen olyan jól megvoltak, ő azt hitte szeretik, tisztelik egymást, sosem mondta, hogy kevés, vagy rossz lenne a szex, hogy tehette ezt vele, stb. Erre a férj üvöltötte, hogy azért, mert ő mindig is ki akarta próbálni az anális szexet, de a nőnek aranyere van, és mindig hisztizett, hogy fáj neki (na itt azért dobtam egy hátast majdnem). És azért csalta meg, mert neki igenis kell az anál, mert erre vágyott mindig is.
Ez tényleg reális indok a megcsalásra? Vagy csak ezzel akarta a feleségre hárítani a felelősséget? Légyszi ne trollkodjatok, komolyan kíváncsi vagyok, hogy más is annyira abszurdnak érzi-e ezt a kifogást a férj részéről, mint én.
5-ösnek igaza van, ez tényleg inkább görény, mint ember.
Aki viszont azt mondja, hogy minden férfi ilyen, az HAZUDIK!
Engem már az is fölháborít, hogy aranyér mellett erőltette az anált...
Nos én nem vagyok szívbajos ember, de ezért felkapnám valamelyik vadászpuskám és közelebbről megsimogatnám a puskatussal. Mondjuk páromnak az elején megmondtam, hogy anál nincs, nem is lesz ő dönt.
De a nonek aranyere van es mi dig hiszttizett hogy faj neki.
Na akkor mint proktologiat szereto es tisztelo ember irom: az aranyer kialakulasa noknel tipikusan gyerekvallalshoz kotodik. Ez a no szult harom gyereket velhetoen aranyeres lett. Az aranyer az egy ercsomo beturemkedes, ami vagy kivul vagy belul keletkezik a vegbelnel es mar maga szeklet is nyomja, serti, berepedhet felrepedhet es irtora tud fajni (nem mellesleg verezhet, nehezen gyogyul (mert hiszen gyakran kakas lesz.) es akinek egyszer volt az szamithat a kiujulasara). Az anal szex alapesetben se egy na most gyorsan verjuk be...ugyanis ovatosnak kell lenni, megfelelo lelki es fizikai allapot kell hozza, hogy ne okozzon fajdalmat es serulest. A zaroizomzat a vegbelnel egy eros izom es nem arra fejlesztettuk ki, hogy befele gyomoszkeljunk rajta valamit, hanem hogy megfelelo ideig benttartsa a szekletet majd egyszercsak kiengedje. Az analszex gyengiti a zaroizmot...de aranyernel kifejezetten veszelyes es nagyon fajdalmas. Az aranyeres betegeknel a vegbelrak se ritka idosebb korra.
Es analis szextol a kicsi vagy tunetmentes aranyer elojohet, kiujulhat es k...ra fajhat utana (is).
Tehat jelen esetben a ferj kulonosen paraszt hiszen ahelyett hogy a not, aki szult neki hafom gyereket es szep aranyeret is koszonhet ennek, ahelyett hogy proktologushoz kuldene, hogy a feneket rendbetegye es vele analozhasson, szepen megcsalja.
Ergo latszat urugy, hiszen mit csi alhatna szegeny no..meg is prpbalta csak hat fajt neki.
Az ilyen ferfinek egy kamu aranyermutet utan betennek egy vibratort, tuti tetszene neki:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!