Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség ha valakinek a jobb vagy bal kezén van a gyűrű?
Ismerek olyat, aki ugyanott hordja házasan is, mint jegyes korában, mert nem egyforma méretűek a két kezén az ujjak, nem sok a különbség, tehát nem látványos, de egy gyűrűnél mégis érezhető. :-) Nekem a hideg-meleg miatt változik az ujjam, szóval ami meleg időben a gyűrűs ujjamra jó, az hidegben a középsőre.
Ismerek olyan nőt is, akinek a bal keze nem fejlődött ki rendesen, megvan a kézfej kezdemény meg az ujjkezdemények, de csak csökevények, így született, csak a jobb keze ép, így értelemszerűen neki csak a jobb kezén lehet gyűrű.
Egyébként most már több gyűrűs cég oldalán olvastam, hogy nincs jelentősége, azon a kezén hordja az ember, amelyiken kényelmes.
abból a szempontból nincs különbség, hogy mindkét kezén azt a jelentést hordozza, hogy az illető komoly kapcsolatban van! Már eleve a jegyűrű jelkép!
Mellesleg vőlegény koromban is én a jobb kezemen hordtam az aranykarikám, mert mivel házasságkötés után is ott hordom nem akartam a balra tenni. Eleve jobb kézre igazíttattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!