Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy, ha a férjemmel rendes vagyok, szemét lesz, és ha én is az vagyok, nyalizni kezd?
3 éves házasok leszünk januárban.
Eleinte nem volt ennyire durva, de most, ha dícsérem, finomat főzök, jókedvű vagyok, egy idő után bunkó lesz, beszólogat, elhanyagol. Ha én is olyan leszek, ő nyit felém, ölelget, mosolyog.
Most akkor legyek szemét, vagy mi???
"eleinte teljesen más volt, szeretettel kezelt, megbecsült, mindemellett nagyon jó ember volt, ezért is mentem hozzá. Most is jó ember, kivéve ezeket a sértő beszólásait."
Hol azt írod, eleinte nem volt ennyire durva, hol azt, hogy a problémák ezt már akkor is kihozták belőle, hol meg azt, hogy teljesen más volt.
Magadnak sem tudod bevallani, hogy mi az igazság?
A férjed egy bunkó. Ennyi. Ideig-óráig tartotta magát, meg behunytad a szemed, mert szerelmes voltál.
Megkérdezhetem, mennyi ideig voltatok együtt esküvő előtt?
Nem volt soha sértő, morcos volt, de nemszólogatott be soha. Nem értem az egészet....
5 éve vagyunk együtt (tudom, kevés).
Érdekes, mi nem veszekszünk. Az én babámnak ne legyen baja, ne bántsa senki, én se. Mondtam neki, ha megváltoznék, bántanám, megütném, akkor alvás közben nyomja a kést a gigámba. Én nem tudnám elviselni, ha bántanám, kit szeretek.
Nem tudom, neki hogy megy. Vagy van valami neki a háttérben, csak nem beszél róla. Ölellek.
Karlowy, nagyon kedves vagy, köszönöm:) Örülök, hogy ilyen klassz a kapcsolatotok, jól esett olvasni:)
Azért nehéz ez az egész, mert amikor nem bunkó, akkor kenyérre lehet kenni, ragyog a szeme ha rám néz...nem értem!
Ez pedig egy újabb fejlemény....:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!