Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kész vagyok, kikészültem, feladom!
Kihűlt a hitvesi ágy. Mit kihűlt, mintha a frigóban aludnék.
Itt a két gyerek. Szeretnek mindkettőnket, családként kiválóan funkcionálunk. De jön az este, és ki jobbra, ki balra fordulva szundizik.
A hétvégén volt egy randink. Totális kudarc.
És azt vettem észre, hogy egyre inkább úgy tekintünk egymásra, mintha jótestvérek lennénk.
Mit tegyek? Temessem el a szexualitásom, erőltessek vigyort a képemre, mintha minden k.rv.ra rendben volna?
Csaljak, hazudjak?
Szabjam szét a családom?
(mielőtt jönnének az ilyen irányú kommentek: egyikünk sem slampos, senki sem lett zsírdisznó)
14-eshez hasonló megoldást javaslok én is. Tessék a nagyszülőkhöz lepasszolni a gyerekeket, fizessétek be magatokat egy wellness hétvégére (kuponnal 30 000 ft két főnek 3 nap 2 éjszaka, SZÉP kártyát is el lehet így költeni). Sokat segít, ha kiszakadtok a a hétköznapokból, a mókuskerékből. Nálunk is volt ilyen mélyrepülés és ez segített. Szép hely, csak ti ketten, TV-t bekapcsolni tilos, foglalkozzatok egymással.
Nem kell kirándulás, városnézés, csak fürdés, szauna és zárjátok magatokra a szobát.
Amikor megint romlik a helyzet, tessék újra elmenni feltöltődni.
Hetkoznapi mamor megoli a szerelmet
Mi is rendszeressen elmegyunk kettesben
Ha nincs penzunk otthonmaradunk kettesben beszelgetumk vacsorazunk tancolunk.
Gyerekkel rokonoknal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!