Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most mit csináljak? Kész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kész vagyok, kikészültem, feladom!

Figyelt kérdés

Kihűlt a hitvesi ágy. Mit kihűlt, mintha a frigóban aludnék.

Itt a két gyerek. Szeretnek mindkettőnket, családként kiválóan funkcionálunk. De jön az este, és ki jobbra, ki balra fordulva szundizik.

A hétvégén volt egy randink. Totális kudarc.

És azt vettem észre, hogy egyre inkább úgy tekintünk egymásra, mintha jótestvérek lennénk.

Mit tegyek? Temessem el a szexualitásom, erőltessek vigyort a képemre, mintha minden k.rv.ra rendben volna?

Csaljak, hazudjak?

Szabjam szét a családom?

(mielőtt jönnének az ilyen irányú kommentek: egyikünk sem slampos, senki sem lett zsírdisznó)

2015. okt. 7. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Párterápia. Itt olyan dolgok lehetnek a háttérben, amit "házilagosan" nem igazán lehet orvosolni, jó lenne bevonni külső segítséget.
2015. okt. 7. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Mi az oka, hogy nincs szex? Az nem válasz, hogy "nem tudom". Ha nem tudod, akkor nem jól beszéltétek meg.
2015. okt. 7. 12:22
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Szexuálpszichológushoz menjetek el.
2015. okt. 7. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy éreztuk mind a ketten, h lassan már csak elélunk egymás mellett. 10 éve vagyunk egyutt, 2 gyerekunk van. Nemrég csináltunk olyat, h lepasszoltuk a gyerekeket az anyóséknak 2 napra és hétvégén csak egymással torodtunk (beszélgettunk stb), koncertre mentunk és utána meg vacsizni. Mindkettonk szerint sokat dobott rajtunk ez a hétvége, szinte feltoldodtunk.
2015. okt. 7. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Már nem a középkorban élünk, hogy csak egy féle módon lehessen szexelni és unalmas legyen. Van egy csomó lehetőség, lehet szerepjátékozni meg stb. Biztos lehetne találni valamit amire mind a ketten izgultok, amivel fel lehetne dobni a szexet, hogy mind a ketten jobban élvezzétek.
2015. okt. 7. 15:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14-eshez hasonló megoldást javaslok én is. Tessék a nagyszülőkhöz lepasszolni a gyerekeket, fizessétek be magatokat egy wellness hétvégére (kuponnal 30 000 ft két főnek 3 nap 2 éjszaka, SZÉP kártyát is el lehet így költeni). Sokat segít, ha kiszakadtok a a hétköznapokból, a mókuskerékből. Nálunk is volt ilyen mélyrepülés és ez segített. Szép hely, csak ti ketten, TV-t bekapcsolni tilos, foglalkozzatok egymással.

Nem kell kirándulás, városnézés, csak fürdés, szauna és zárjátok magatokra a szobát.

Amikor megint romlik a helyzet, tessék újra elmenni feltöltődni.

2015. okt. 8. 13:20
 17/19 anonim ***** válasza:
De ő milyen? Lehangolt? Vagy ő így jól érzi magát?
2015. okt. 8. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Hetkoznapi mamor megoli a szerelmet

Mi is rendszeressen elmegyunk kettesben

Ha nincs penzunk otthonmaradunk kettesben beszelgetumk vacsorazunk tancolunk.

Gyerekkel rokonoknal

2015. okt. 9. 08:32
 19/19 anonim válasza:
Nem sok tippet tudok adni, talán csak annyit tudok megnyugtatásként, hogy ugyan így vagyok csak egy gyermekkel! Majd lehet nekem is sikerül egy másodikat kihisztizni. Egyébként én pont most akartam közölni vele, hogy holnap elköltözök mert már nem bírom így, de nem volt esélyem mert elaludt! Mostanra meg lenyugodtam. Sok jó ötlet van itt, de azt nem tudom mit tehetnék ha ő nem akarja letenni a nagyiékhoz, higy elmenjünk hosszú hétvégére?
2015. okt. 15. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!