Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon gáz vagyok, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
A férjem kövérnek tart.Tényleg nem vagyok vékony,de azért nem olyan gáz a helyzet,hogy bálnának tartson.Ma az egyik orvossal beszélgettem,hogy kövérnek tartom magam.erre ő nem orvosként,hanem férfiként mért végig és jól esett.Más férfin is észre vettem,hogy elismeréssel néz rám.Tényleg próbálok tenni érte,hogy ne legyek ekkora.De ez önbizalmat adott.A férjemmel azt érzem,mikor lefekszünk,hogy akkor is azt nézi,hol mennyi háj van rajtam.
2015. szept. 7. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
magasság, súly?
2015. szept. 7. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy es Hany kilo?

A ferjeddel meg megbeszelhetned vagy te is felemlegethetned valamilyen hibajat.

3/13 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy es Hany kilo?

A ferjeddel meg megbeszelhetned vagy te is felemlegethetned valamilyen hibajat.

4/13 A kérdező kommentje:

165 cm,78 kg.

mondtam már neki,de vagy kicsúfol,vagy nem szól semmit.nem fogad el ilyennek,amilxen vagyok.pedig ő sem olyan,mint 16 éve

2015. szept. 7. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2015. szept. 7. 20:06
 6/13 A kérdező kommentje:
37és 36
2015. szept. 7. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
és hány kg voltál mikor elvett?
2015. szept. 7. 20:12
 8/13 A kérdező kommentje:
60
2015. szept. 7. 20:15
 9/13 A kérdező kommentje:
de neki is kockás volt a hasa,meg izmos a karja,most meg löttyedt.de engem nem érdekel.egyszer nem jöttem elő ezzel
2015. szept. 7. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:
hát ja, azért +18 kg nem mindegy. viszont te gondolom szültél is ő meg csak elpuhult. ha van rá időtök csináljatok valami sportot közösen, hátha ő izmosabb lesz, te meg leadsz pár kg-ot
2015. szept. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!