Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez kell mennem, de félek?
Régóta együtt vagyok a barátommal, mindenki azzal fáraszt, mikor lesz már esküvő, a férfiismerőseim meg azt lesik, mikor szakítunk végre, mert ők akarnak elvenni a barátom helyett.
A párom szülei már teljesen be vannak sózva, ahogy a barátai is, már esküvői ruhát kellett próbálnom, teljesen kivagyok. A párom öccse most szakított, náluk is esküvő kellett volna, legyen, a szülei nem bírnák feldolgozni, ha most meg én lépek le. Ahogy a barátaink se. Együtt vagyunk évek óta, és már tényleg csak az a papír hiányzik.
Viszont az utóbbi pár hónapban a kapcsolatunknak kb annyi lett. A páromnak fel se tűnik, hogy elhanyagol, szerinte jól van az új. Szex sincs, az se segítene, ha meztelen rávetném magam a konyha közepén. :(
És sajnos tudatosult bennem, hogy én mást akarok. Valaki mást, valami mást.
De egyszerűen utálom, gyűlölöm magam, hogy arra megyek ki a konyhába, hogy a párom az esküvői költségvetést beszéli meg a baráti körrel, nekem meg máson, máshol jár az agyam. :(
Az előttem irók tökéletesen megírták hogy mit gondolok minderről!
Oda tartozol ahol már kisgyerek korában odaigérik egymásnak a gyerekeket?
Vagy gép vagy? Szolga?
Aposék jól érzik majd magukat te meg idegroncs leszel! Nem hiszem hogy megéri!
Föleg mintha másvalaki már szóbajöhetne nálad!
Ne menj férjhez, lépj ki időben.
Én így mentem férjhez, már minden el volt tervezve, vendégek meghíva, éreztem nem akarom, de hagytam tovább folyni a dolgokat, gondoltam majd lesz ami lesz...aztán esküvő után fél évvel beadtam a válópert és elváltunk.
Kíméld meg magad ettől.
Hogy fogalmaznád meg, hogy mi lenne a célod ezzel a házassággal?
Mi az, ami miatt vágysz arra, hogy férjhez menjél ehhez a férfihoz?
"Férjhez kell mennem"
Nem, nem kell.
"Férjhez kell mennem, de félek?"
Gondolom, se a vőlegényed, se a szülei nem a szerb maffia tagjai, hogy ne merj nemet mondani.
"De egyszerűen utálom, gyűlölöm magam, hogy arra megyek ki a konyhába, hogy a párom az esküvői költségvetést beszéli meg a baráti körrel,"
Ébresztő. A barátod még az esküvő részleteit is a barátaival tervezi. Veled nem törődik, nem szexel, te mihez kellesz egyáltalán ebben az egészben, statisztának az esküvőhöz?
A párod öccse bátor volt, és nem engedett a nyomásnak. Jól tette. Ha most nem mersz nemet mondani, akkor nem mersz majd válni sem, és rád erőltetik a gyereket, mert az milyen jó, már csak az hiányzik....
Most őszintén, kinek akarsz megfelelni, magadnak, vagy a párod szüleinek és barátainak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!